sizce bu site kaç para eder ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanty_35

OpenCart-TR
arkadaşlar merhaba .

alltta linki olan siteme bir şirket alıcı oldu yarın fiyat teklifi verecekler. Sizden ricam sitenin google de ki durumu alexa durumu genel tasarım ve özellikleri bakımından kaç para edeceğini fikrinizi yazmanız. Sitenin dmoz kaydı vardır.

site adresi: link

Alkoç

OpenCart-TR
Şahsi fikrim...
Domain ismi idare eder şirketin kullanımına baglı olarak bi yerlere gelebilir..
Site birazdaha sade olabilirdi 5 üzerinden 2
Pr : 0 güncellemede muhtemelen 2 olursun.
Dmoz olması güzel..
Alexa degeri bi işe yaramıyor artık 1 haftada dünya sıralamasında 3 milyona girebiliosun..
index sayısı falan filan derken sitenin degeri gözümde 250 civarı.

ea430

OpenCart-TR
merhaba öncelikle hayırlı olmasını diliyorum hem sizin hemde alıcı için,
teklife gelince masaya oturacağınız kurumun veya bireyin hakkında önce bir ön araştırma yapmalısınız ve bütceyide ona göre vermelisiniz kendim şahsen boyle yapıyorum nerdeyse 150 domainin satışını gerçekleşt,irdim neyse bol kazançlar. umarım herşey gönlünüzce olur...

fanty_35

OpenCart-TR
teşekkür ederim arkadaşlar

görüşlerinizi bekliyorum.

ufuk32

OpenCart-TR
yazdıklarında şirket kelimesi var yani bu alacak şahıslar şirketse senin yapmış oldugun sitede degil domaininde gözü vardır bir buda benim görüşüm

onurtez

OpenCart-TR
Web sitesi
oyunparam.com
domaın kac para eder dersen eyvallah da bedava yapılmıs bı sıteyı kaca satarım dersen soyle bır soru gelıyor aklıma burdan aldıgın opencart destegı ve yazılımı kac para eder sence?

Alkoç

OpenCart-TR
onurtez' Alıntı:
domaın kac para eder dersen eyvallah da bedava yapılmıs bı sıteyı kaca satarım dersen soyle bır soru gelıyor aklıma burdan aldıgın opencart destegı ve yazılımı kac para eder sence?

Zaten arkadaşda sistemden çok seo pr alexa degerlerinden dem vurmuş bide temadan bence almak isteyen sadece domain almak ister 250 nakit iste onunlada güzel bi rakı masası gider :D bşkada bi cacık olmaz

onurtez

OpenCart-TR
Web sitesi
oyunparam.com
Alkoç' Alıntı:
onurtez' Alıntı:

Zaten arkadaşda sistemden çok seo pr alexa degerlerinden dem vurmuş bide temadan bence almak isteyen sadece domain almak ister 250 nakit iste onunlada güzel bi rakı masası gider :D bşkada bi cacık olmaz

amac pek deger degıl sıte genel olarak satısa dunmaktan bahsedılıyor degerler ek para ve getırı olarak goruluyor. Sırf 300 400 e sıte yaparım ben dendıgı ıcın artık yazılım sektoru yok! son zamanlarda ınternette facebook harıcı nasıl vakıt gecırıyorsunuz sıtelerde ben artık gecıremıyorum

fanty_35

OpenCart-TR
arkadaşlar domainidir yazılımıdır hepsine talip olabilirler. ve ayrıca ben direk opencartı kurup 2 günde bir kişiye satmıyorum. Sitenin bir yerlere gelebilmesi için özellikle seo anlamında çok masraf etmiş ve karşılığını almışım. günlük ortalama 2 k ya yakın ziyaretçisi var. çok şükür gelen hitlerin %2-3 ü alışveriş yapıyor.

sitede ssl sertifikası kurulu fakat pos alamadım , alacak şirket sanal pos alarak bu satışı eminim %40 lara çıkaracaktır.

yazılıma gelince , bir çok yerde gördüm opencartı giydirmiş editlemiş falan filan güzel bir hale getirmiş satan arkadaşı.

birde ben siteyi satmak için yapmadım kendim için yaptım mağazam var ordan satış yapmak için yaptım, şimdi cuma günü böyle bir öneri geldi bende teklifi göreyim dedim.

onurtez

OpenCart-TR
Web sitesi
oyunparam.com
fanty_35' Alıntı:
arkadaşlar domainidir yazılımıdır hepsine talip olabilirler. ve ayrıca ben direk opencartı kurup 2 günde bir kişiye satmıyorum. Sitenin bir yerlere gelebilmesi için özellikle seo anlamında çok masraf etmiş ve karşılığını almışım. günlük ortalama 2 k ya yakın ziyaretçisi var. çok şükür gelen hitlerin %2-3 ü alışveriş yapıyor.

sitede ssl sertifikası kurulu fakat pos alamadım , alacak şirket sanal pos alarak bu satışı eminim %40 lara çıkaracaktır.

yazılıma gelince , bir çok yerde gördüm opencartı giydirmiş editlemiş falan filan güzel bir hale getirmiş satan arkadaşı.

ıste bende son cumlen nedenı ıle kızıyorum senn ne yaptıgını bılemem ama bedava yazılımları satanlara ınanın ıllet oluyorum

fanty_35

OpenCart-TR
birde ben siteyi satmak için yapmadım kendim için yaptım mağazam var ordan satış yapmak için yaptım, şimdi cuma günü böyle bir öneri geldi bende teklifi göreyim dedim.

cirkindeli

OpenCart-TR
bence boşuna tartıyoruz ben şahsi görüşüm bir şirketse zaten kendi yaptırır hatta daha iyisini onlar bilir open cartı falan neyse ben boş iş 500 de versen karr uzatmaya gerek yok konuyu bence admin arkadaşlar bencede kapasalar konuyu hos olur arkadasım sakina bunu saygısızlık sayma kesinlikle özür affıına sığınıyorum özürrr

boş iş ver gitsin satmıyacaksanda bu konu sadece eğlencelik olurr

saygılar cirkindeli

fanty_35

OpenCart-TR
sedece kaç para eder diye sordum:)

tabi ki daha iyisini yaptırabilirler. sorduğum sorunun dışında her türlü cevabı aldım :)

osdem66' Alıntı:
Çok tuhaf gereksiz anlamsız bir konu bence forumu kirletmekten öte degil..

kardeşim tuhaf olsun herkesin düşüncesi farklı sana göre tuhafsa forum mu kirleniyor, böyle boş boş mesaj yazacağına yazma daha iyi

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
su foruma bakarmısın son mesajlar bölümüne ne demek sitedigimi anlarsın.. benim yazdıgım mesaj ne kadar boş ise sizin actıgını bu konuda en az 10 katı daha boş bir konu...

fanty_35

OpenCart-TR
osdem66 bir opencart sitesini smf forum sitesindeki arkadaşlara mı soracam hayret birşey tabiki burada soracam. neyse hocam ne sen cevap yaz be ben cvb vereyim.

birde sitedeki canlı destek bölümüne buradan bir çok arkadaş gelip modüller hakkında yardım istiyorlar bende elimden geldiğince yardım ediyorum ve %99 buraya yönlendiriyorum , demin bir arkadaş daha geldi opencart destek istedi bende buranın adresini verdim oradan yaz daha faydalı olur dedim arkadaş bastı küfrü gitti.... o arkadaş buradadır kesin mesajımı okur .. eettiğin küfürler sana geri geldi için rahat olsun.

edit:
Ben kimseyi zan altında bırakmıyorum kimseye de bir şey ima etmiyorum, flod yapmamak için bu mesajın altında yazdım o kadar , osdem66 ya dair böyle bir imada bulunmak aklımın ucundan geçmedi.

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Size sadece forum kurallarını okumanızı önerrim.. baska bir öneri sizin icin boş...

unsound

OpenCart-TR
Bir arkadaş yazmış sana teklif yapacak şirketi araştırman lazım, vede genel kardan pay alıcak şekilde ortaklık alman lazım.Ben en azından öyle yapardım.Al sat bitti iş olmasın.Kardan pay alıcaksın ;o) Yada hisselerinin %80 nini devredecek %20 si ile yine hem iş de yaparsın? ;o) Tüm payların hepsini verme arkadaşım.
Diğer arkadaşlar çok yanlış anlamışlar sonuçda bu arkadaşda bizden bir konu danışmak istemiş, fikirlerinizi almak istemiş. Öz eleştiri yapmak istiyorsanız kırıcı vede aşağılayıcı olarak yapmayalım bunları.Sonuçda hepimiz bir birimize destek olmalıyız değilmi?
Ayrıca open source olup kullanan bir çok firmaya iteleyen büyük şirketler var , buna gücünüz yetmeyip de arkadaşımı eleştiriyorsunuz?
Saygılarımla...

fanty_35

OpenCart-TR
unsound' Alıntı:
Bir arkadaş yazmış sana teklif yapacak şirketi araştırman lazım, vede genel kardan pay alıcak şekilde ortaklık alman lazım.Ben en azından öyle yapardım.Al sat bitti iş olmasın.Kardan pay alıcaksın ;o) Yada hisselerinin %80 nini devredecek %20 si ile yine hem iş de yaparsın? ;o) Tüm payların hepsini verme arkadaşım.
Diğer arkadaşlar çok yanlış anlamışlar sonuçda bu arkadaşda bizden bir konu danışmak istemiş, fikirlerinizi almak istemiş. Öz eleştiri yapmak istiyorsanız kırıcı vede aşağılayıcı olarak yapmayalım bunları.Sonuçda hepimiz bir birimize destek olmalıyız değilmi?
Ayrıca open source olup kullanan bir çok firmaya iteleyen büyük şirketler var , buna gücünüz yetmeyip de arkadaşımı eleştiriyorsunuz?
Saygılarımla...

teşekkür ederim hocam, bunu hiç düşünmemiştim yani ortak olmayı pazarlık durumuna göre düşünecem.

gulendam

OpenCart-TR
Web sitesi
www.opencart-full.com
dostm yeşilin tonlarını biraz daha doğaya uygun, biraz daha koyu yeşil kullansan daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Açık yeşil kullanınca biraz basite kaçmış diye düşünüyorum. Geliştirmeye açık. domaine dersek düşük değerli bir domain. çok iyi reklam yapman lazım. domain ismi çok falza güven duygusu vermiyor. "..ciyiz" sanki yan sanayi gibi bir izlenim ortaya koyuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...