fanty_35
OpenCart-TR
onurtez' Alıntı:domaın kac para eder dersen eyvallah da bedava yapılmıs bı sıteyı kaca satarım dersen soyle bır soru gelıyor aklıma burdan aldıgın opencart destegı ve yazılımı kac para eder sence?
Alkoç' Alıntı:onurtez' Alıntı:domaın kac para eder dersen eyvallah da bedava yapılmıs bı sıteyı kaca satarım dersen soyle bır soru gelıyor aklıma burdan aldıgın opencart destegı ve yazılımı kac para eder sence?
Zaten arkadaşda sistemden çok seo pr alexa degerlerinden dem vurmuş bide temadan bence almak isteyen sadece domain almak ister 250 nakit iste onunlada güzel bi rakı masası gider bşkada bi cacık olmaz
fanty_35' Alıntı:arkadaşlar domainidir yazılımıdır hepsine talip olabilirler. ve ayrıca ben direk opencartı kurup 2 günde bir kişiye satmıyorum. Sitenin bir yerlere gelebilmesi için özellikle seo anlamında çok masraf etmiş ve karşılığını almışım. günlük ortalama 2 k ya yakın ziyaretçisi var. çok şükür gelen hitlerin %2-3 ü alışveriş yapıyor.
sitede ssl sertifikası kurulu fakat pos alamadım , alacak şirket sanal pos alarak bu satışı eminim %40 lara çıkaracaktır.
yazılıma gelince , bir çok yerde gördüm opencartı giydirmiş editlemiş falan filan güzel bir hale getirmiş satan arkadaşı.
osdem66' Alıntı:Çok tuhaf gereksiz anlamsız bir konu bence forumu kirletmekten öte degil..
unsound' Alıntı:Bir arkadaş yazmış sana teklif yapacak şirketi araştırman lazım, vede genel kardan pay alıcak şekilde ortaklık alman lazım.Ben en azından öyle yapardım.Al sat bitti iş olmasın.Kardan pay alıcaksın ;o) Yada hisselerinin %80 nini devredecek %20 si ile yine hem iş de yaparsın? ;o) Tüm payların hepsini verme arkadaşım.
Diğer arkadaşlar çok yanlış anlamışlar sonuçda bu arkadaşda bizden bir konu danışmak istemiş, fikirlerinizi almak istemiş. Öz eleştiri yapmak istiyorsanız kırıcı vede aşağılayıcı olarak yapmayalım bunları.Sonuçda hepimiz bir birimize destek olmalıyız değilmi?
Ayrıca open source olup kullanan bir çok firmaya iteleyen büyük şirketler var , buna gücünüz yetmeyip de arkadaşımı eleştiriyorsunuz?
Saygılarımla...