mirac' Alıntı:Export işlemi yapmıyor beyaz sayfada kalıyor desen konu bu kadar uzamıycak.. Özel mesajda da dediğim gibi yüklediğin dosya izinlerini 777 olarak ayarlamayı dene..
şuan export da yapabiliyorum inport dasogenserkan' Alıntı:mirac' Alıntı:Export işlemi yapmıyor beyaz sayfada kalıyor desen konu bu kadar uzamıycak.. Özel mesajda da dediğim gibi yüklediğin dosya izinlerini 777 olarak ayarlamayı dene..
verdiğin dosyaları admin klasörün attım export çalışıyor sıkıntı yok ama inportda beyaz sayfa geliyor bi hata falan cıkmıyor. dosya izinleri demişsin handi dosyaya izin vermem gerekiyor ?
sogenserkan' Alıntı:arkadaşlar bende acemi bi opencart kullanıcısıyım.
bu Export/Import la ilgili bi sıkıntı yok ben de sürekli sıkıntı yaşıyordum, beyaz sayfa, tr karakteri gibi sorunlardı, hostu değiştirdim şuan hiç bir sıkıntı yok, sıkıntı yaşayan arkadaşlar başka bi hostda denesinler bence.
grafikes' Alıntı:sogenserkan' Alıntı:arkadaşlar bende acemi bi opencart kullanıcısıyım.
bu Export/Import la ilgili bi sıkıntı yok ben de sürekli sıkıntı yaşıyordum, beyaz sayfa, tr karakteri gibi sorunlardı, hostu değiştirdim şuan hiç bir sıkıntı yok, sıkıntı yaşayan arkadaşlar başka bi hostda denesinler bence.
Arkadaşım çalıştırdığın sistem versiyonu nedir ? eğer v1.5 ise bende değiştirebilirim...
sogenserkan' Alıntı:grafikes' Alıntı:Arkadaşım çalıştırdığın sistem versiyonu nedir ? eğer v1.5 ise bende değiştirebilirim...
hayır ben 1.4.9.4 kullanıyorum.
Sevgili grafikes lütfen şu anda 1.5 sürümünü gerçek bir sitede denemeyiniz. Bu sürümün açıkları, sorunları belirlenmiş değildir. 1.5 ile ilgili sorularınızı şimdilik http://forum.opencart-tr.com/thread-4089-post-20434.html konusunda paylaşınız.grafikes' Alıntı:Peki 1.5 ile ilgili excel döküman bulabilirmiyim yada sqlden ürünleri eklemek istesem ne yapmam gerekir.