yok yok bu aralar bu tarz mesajlar çoğaldı.
yok destek alamıyoruz yok cevap gelmiyor yok aradığımızı bulamıyoruz.
Hayır biz nasıl buluyoruz nasıl destek alıyoruz onu anlamıyorum bu dandik forumda. sanırım yüksek mevkilerde tanıdıklarımız falan var. yöneticiler yetersiz demiş bide. yöneticilerden çok kullanıcılar cevap vermiş kendisine çözümleri ile. bu konuda haklı yönetici dediğin sürekli online olcak sürekli her sorulana doğru ve ücretsiz destek verecek. yoksa niye yönetici burda dimi. hem arama butonunu neden koyduysak oraya. direk soralım cevap yazılsın 10 kere 100 kere. hem bu cevap şunu şöyle yapın şeklinde değil, verin bilgileri ben hemen düzelteyim efendim şeklinde olsun ki hiç yorulmayalım. ücretsiz dağıtılan bir scripti alalım burda aldığımız ücretsiz ve zahmetsiz yardımlarla 1000 liralara satalım bu satışı yaparken aman alttan opencart-tr linkini falan kaldıralım müşterimize ben yazdım süper yazdım diyelim. sonra müşterinin istedikleri değişiklikleri yine burda soralım birilerine ücretsiz yaptıralım ve hemen müşteriye bunun maliyeti bu olur şeklinde bir geri dönüşle daha çok para kazanalım.
lütfen yöneticiler çok safsakladınız burayı artık para kazanamaz haldeyiz ayıptır günahtır.
Arkadaşlar ben firmam adına bu yukarıda yazılan hizmetleri isteyen ve karşılığında ödeme yapmak istemeyen kişlier için bir yazılım oluşturuyorum. alan adını alıyorsunuz hosting ücretsiz yazılım ücretsiz 7/24 destek ücretsiz. ömür boyu garanti. içerik girişi tasarım da tabiki hediyemiz. tek talebim alan adını benden alacak. fiyatlar iki grupta. tr uzantılı olmayan alan adları için 5569$+kdv tr uzantılı alan adları için de 5679$+kdv
ödeme şartları iş başlangıcında yüzde 70 iş tesliminde yüzde 30 şeklinde. işin teslim süresi 30 gün. ilgilenenler bana bir şekilde ulaşsın ama bu ne mail ne özel mesaj ne de telefon yoluyla olmasın. msn hele hiç olmasın. kapıya da gelmesinler uğraşamam işim başımdan aşkın. ama bir şekilde ulaşsınlar ki işlerini yapalım.
tekrar söylüyorum tüm hizmetler ve istekler ücretsiz tek şart alan adını benden alacak ve alan adı ücretlerini yukarıda belirttim. bi alan adına e ticaretiniz olcak daha ne
edit : imla