matrockbilisim
OpenCart-TR
Tekrar Anlatayım sol blok'un alt Kısmı gözükmüyoronurtan' Alıntı:sayfanın adresini verir misin karışık yazmışmıssın
osdem66' Alıntı:Temanın css ve grfiklerini çalıyorsunuz utanmadan editlediğim diyerek bir de benim sitmin linki verip orjinal site diyorsunuz ve bir de yardım istiyorsunuz.. bunun hesabını öbür tarafta nasıl vereceksiniz hiç düşünüyormusunuz.. yazıklar olsun emek hırsızlığının daniskası buna yardım edende en az bunun kadar vebal altındadır arkadaşlar...
Ulan Ş... Adam gibi Konuş saygımızı yitirmiyelim diyoruz susuyoruz adamın canını sıkma yaaparım temanın aynısını yayınlarım g--- gibi kalırsın ortada.osdem66' Alıntı:anlatamadın anlatanilmen için sende eeğe saygı olması lazım.. HIRSIZSIN daha ncede yaptın bunu.. birde bundna emek yiyorsun haramı zıkkım olsun...çalamadın mı blogun altını beceremedin mi utanmaz yüzsüz...
osdem66' Alıntı:anlatamadın anlatabilmen için sende emeğe saygı olması lazım.. HIRSIZSIN daha ncede yaptın bunu.. birde bundna emek yiyorsun haramı zıkkım olsun...çalamadın mı blogun altını beceremedin mi utanmaz yüzsüz...
Bilgilerin Gizliliği, Bütünlüğü ve Elde Edilmesine İlişkin Suçlar
Bilişim sisteminden illegal yoldan veri elde etme
MADDE 15 – (1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına hukuka aykırı olarak giren veya sistemde kalmaya devam eden kişi altı aydan iki yıla kadar hapis cezası veya üçbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. Sisteme girmeksizin verilerin izlenmesi halinde, fiil daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı taktirde, bu fıkraya göre cezaya hükmolunur.
(2) Bir bilişim sistemindeki veri veya programları hukuka aykırı olarak elde eden kişi, fiil daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı taktirde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) İkinci fıkrada belirtildiği şekilde elde edilen veri veya programların başkalarına iletilmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.
(4) Bu maddede yer alan suçun soruşturma ve kovuşturulması mağdurun şikâyetine bağlıdır.
Verilere, programların bütünlüğüne veya sistemin çalışmasına müdahâle
MADDE 16- (1) Bir bilişim sisteminde bulunan verileri veya programları hukuka aykırı olarak bozan, silen, değiştiren, yok eden, erişilmez kılan, sisteme veri veya program yerleştiren veya ekleyen, veri veya programlara zarar veren kişi iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Bir bilişim sisteminin işleyişini tamamen veya kısmen engelleyen veya bozan kişi üç yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Hukuka aykırı donanım veya program
MADDE 17 - (1) Bir donanım ve programı, bu Kanunda tanımlanan suçları işlemek amacıyla üreten, uyarlayan, ithal eden, satan, sağlayan, dağıtan, tanıtan veya aynı amaçla bilişim sisteminin tamamına veya bir kısmına erişimi mümkün kılan parola, erişim kodu veya benzer veriyi sağlayan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis ve ikibin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.
Tekrarı halinde hakkınızda Şikayette bulunacagımı bilmenizi isterim..
osdem66' Alıntı:sen onu bu kadar basit sanııyorsun degilmi bu kadar peki o zaman bekle beni...
Ulan Ş... Adam gibi Konuş saygımızı yitirmiyelim diyoruz susuyoruz adamın canını sıkma yaaparım temanın aynısını yayınlarım g--- gibi kalırsın ortada.
canımı sıkma elimde zaten teman var ne diye kullanayım salakmıyız çalsak burada ne paylaşalım. sadece sorunu çözmek amaçlı gösterdim. grafiklerini s... me bana şimdi. gel sana grafiğin Allahını yapayım. Allahım ya, Yaşınıza hürmeten duruyorum ama herkezin bir sınırı var.
osdem66' Alıntı:Temanın css ve grfiklerini çalıyorsunuz utanmadan editlediğim diyerek bir de benim sitmin linki verip orjinal site diyorsunuz ve bir de yardım istiyorsunuz.. bunun hesabını öbür tarafta nasıl vereceksiniz hiç düşünüyormusunuz.. yazıklar olsun emek hırsızlığının daniskası buna yardım edende en az bunun kadar vebal altındadır arkadaşlar...
osdem66' Alıntı:Ulan Ş... Adam gibi Konuş saygımızı yitirmiyelim diyoruz susuyoruz adamın canını sıkma yaaparım temanın aynısını yayınlarım g--- gibi kalırsın ortada.
canımı sıkma elimde zaten teman var ne diye kullanayım salakmıyız çalsak burada ne paylaşalım. sadece sorunu çözmek amaçlı gösterdim. grafiklerini s... me bana şimdi. gel sana grafiğin Allahını yapayım. Allahım ya, Yaşınıza hürmeten duruyorum ama herkezin bir sınırı var.
Hakaretmi ? ben o konuda senin kadar yetenekli değilim malesef...
osdem66' Alıntı:Maliyeci babandı şimdi tanıdıkmı oldu