Yeni Sİte Beraberinde Gelen Sorunlar

blues-

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar,

Bundan yaklaşık 1 1,5 ay kadar önce www.evhediyeleri.net domainini alarak sitemizi kurdurduk ilk zamanlar googla ev hediyeleri yazdığımızda birinci sayfada çıkan sitemiz artık 7. 8. sayfada dahi çıkmıyor ve bu hevesimizi çok kırdı

Fakat pes etmeden kopyala yapıştır olmayan bize özgü seo,meta kelimeleri ekledim ve internette geceler boyu araştırmalar yaptım bir çok makale okudum

Şuan sitemizde opencart 1.5.2.1 sürüm yüklü genel ayarlardan seo url yi açtım ama bu htaccess.txt dosyasının adını değiştirmem gerekliymiş bu dosyaya nasıl ulaşabilirim ?

yardımcı olursanız çok sevinirim
www.evhediyeleri.net

blues-

OpenCart-TR
Cevap için teşekkür ederim ama dosyaların ana dizinine nasıl ulaşacağım ?

siz sadece programın adını veya yapmam gerekeni kabaca söyleyin ben araştırarak bulurum

muzorotti

OpenCart-TR
ftp programı ile...( siz site kurulurken kurarken ne ile attınız hostunuza dosyalarınızı?)

cihantr

OpenCart-TR
Web sitesi
web adresi yok
cpanel kullanıyorsan, siteadı.com/cpanel yazıp, kullanıcı adı ve şifre gidikten sonra; Dosyalar > Dosya Yöneticisi > Klasör Seçimi > public_html kısmından Git tuşuna basarak dosyalarına uşabilirsin. Ftp programı olarak Filezilla yı kullanabilirsin. Ayrıca; config.php ve admin/config.php nin chmod ayarları ftp programından chmod ayarlarını 444 yapamıyorsanız, yine cpanelden; Dosyalar > Dosya yöneticisi > Klasör Seçimi > public_html ye gelip git diyerek yine dosyalara ulaştıktan sonra mousenin sağ tuşuna basıp seçeneklerden "Change Permissions" seçeneğini seçip chmod ayarlarını değiştirebilirsiniz.