yeni kargo şirketi nasıl ekliyoruz teşekürler
G gilter74 OpenCart-TR Katılım 6 May 2010 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 1 Haz 2010 #1 yeni kargo şirketi nasıl ekliyoruz teşekürler
mirac OpenCart-TR Katılım 7 Şub 2010 Mesajlar 1,383 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Konum Beykoz____ Web sitesi www.notebook-cantasi.com 1 Haz 2010 #2 RE: Kargo firması nasıl eklenir.. Forumda kargo şirketleri için moduller yayınlanmıştı.. Arama yaparsanız gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Konu açarken konu başlıklarını daha açıklayıcı açınız..
RE: Kargo firması nasıl eklenir.. Forumda kargo şirketleri için moduller yayınlanmıştı.. Arama yaparsanız gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Konu açarken konu başlıklarını daha açıklayıcı açınız..
K karubum OpenCart-TR Katılım 11 Nis 2011 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Nis 2011 #3 Ben OpenCart'a yeniyim. Forum'da Kargo Ekleme hakkında araştırma yaptım ama bulamadım. Kargo Ekleme nasıl yapılıyor?
Ben OpenCart'a yeniyim. Forum'da Kargo Ekleme hakkında araştırma yaptım ama bulamadım. Kargo Ekleme nasıl yapılıyor?
C coder_84 OpenCart-TR Katılım 15 Ocak 2011 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 4 Haz 2011 #4 arkadaşlar aramada yaptım ben..sürat kargo modülü ve ptt kargo modülü eklemek istiyorum nasıl yapabiliriz..yardımcı olabilen var mı ? sürüm 1.5
arkadaşlar aramada yaptım ben..sürat kargo modülü ve ptt kargo modülü eklemek istiyorum nasıl yapabiliriz..yardımcı olabilen var mı ? sürüm 1.5