Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar kullanmak istediğim temanın yazı karakteri font-family: 'Lobster', arial, sans-serif;
lobster tr destekli değil doğal olarak tr karakterler arial sans şerif çıkıyor buda hoş durmuyor.
kendi pcmde bulunan fontlarım var tr karakter destekli.
bunları kullanma şansımız var mı?
örneğin webtasarimci.
buradan değiştiğini belirtmişsiniz?
Font-Family: Yazı türünü belirler.(Arial , Verdana gibi.).
Sizin istediğiniz font var mı bilmiyorum ama Cufon ile sitene font yükleyebilirsin. Bana göre en iyisi bu yöntem
http://forum.opencart-tr.com/thread-3013-post-15026.html#pid15026
Fontlarla ilgili bütün konuları taradım lakin Tam Olarak nasıl font Değiştirebilineceğini Kimse tam manasıyla yazamamıs..
Bunu Adım Adım Anlatabilecek kimse yokmudur..
Font face Kullanımını Denedim Ama Sanırım üstünkörü gittiğim için Font face i beceremedim..
bu Konuda Bilgisi Olan Bi Arkadas Sitedeki yazı Fontlarını Nasıl Değiştirilebileceğini detaylı bi şekilde Anlatabilir mi Lütfen ..?
Saygılar...
Edit : Hiç bişey olmadı Diyelimki google Font Kullanmak istiyorum..
Nasıl kullanabilirim..
yada Elimdeki bi Fontu Site üzerinde Kullanmak istiyorum..
nasıl kullanabilirim...
Lütfen Detaylandırarak Adım Adım Anlatırsanız Sanırım herkesin Font Değişimi ile ilgili sorunu çözülecektir..
1.5.1.3.1 versiyonda ürün başlığının yazı boyutunu küçültmek istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim. css yi karıştırdım ama bulamadım.
Tabi ürün detayındaki sayfa başlığı.
İyi geceler arkadaşlar özür dileyerek sizlerden yardım istiyorum belki forumda vardır aradım bulamadım ana sayfa'da ürünlerin font size yazı tipini küçülmek istiyorum buldum her kodu denedim ama olmadı
Ekli resimde gösterdim yazıyı düşürmek istiyorum.
header ve footer ın siteye enlemesine yayılmasını ( pencere büyüdükçe büyüyecek ama içerisindeki logo vs değil sadece kenarları büyüyecek) ama ortasının sabit 980 px olmasını istiyorum.
yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.