Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel ve sıradan olmayan bir tema üzerine kurmuşsunuz. bu güne kadar gördüğüm ve beğendiğim 2. site
ayrıca site adını çok beğendim (nedense aklıma daha önce gelmemiş).
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler. opencart ve opencart-tr sitesindeki kaynaklar gerçekten yeterince açıklayıcıydı . sadece cevap bulamadıklarımı sordum onları da hallettik. Temayı bir wordpress temasını editleyerek , Slider modulunu featured product modulunden, mobil ödemeyi de normal havale modulunden yaptım. Resimleri büyütmede highslide.js yi kullandım.
Başarılı Bir Çalışma Olmuş. Tebrik Ederim... Umarım Bu Editleme OpenCart Kullanıcılarına Yön Gösterici Olur..
Sitenizi Ürün Yelpazesi Çok Dar ve Kullanıcılarınızın Rahatlıkla Ulaşabilecekleri Bir Kategori Göremedim.. Biraz Daha Elit bir Yaklaşımla Dahada iyi Olabilir...
Opencart ile bugün tanıştım ve yüz civarında online siteyi inceledim. Hepsi bir yana sizin siteniz bir yana. Çok başarılı buldum. Site kurallarına aykırı mı bilmiyorum, umarım değildir. Sizinle proje geliştirmek isterim.