Vqmod Sitem Açılmıyor Çok Acil Yardım !!

alaattin

OpenCart-TR
vqmod ile uğraşırken ana dizinde yanlış bişeyler yaptım site açılmyor aşağıdaki hatayı veriyor çok acil yardım edin lütfen....

Warning: require_once(./vqmod/vqmod.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bucasipa/public_html/index.php on line 19

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './vqmod/vqmod.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bucasipa/public_html/index.php on line 19

vqmod u geri yükledim siteye. şimdi bu hatayı veriyor

Fatal error: Call to undefined method VQMod::bootup() in /home/bucasipa/public_html/index.php on line 20

bakitaro

OpenCart-TR
Web sitesi
opencartfx.com
Sanıyorum yanlış vqmod versiyonunu yüklemişsiniz. Ana dizin ve admin dizinindeki index.php dosyalarını orjinalleriyle değiştirin.

alaattin

OpenCart-TR
Onu nasıl yapıyoruz hiç bilmiyorum. bu sorunu acil düzeltmem lazım anlık sipariş alan bir site çünkü

Yardım edebilecek kimse yok mu ???

Yardım ???? Ana dizin ve admin dizinindeki index.php dosyalarını orjinalleriyle nasıl değiştiriyorum ??

syskwn

OpenCart-TR
alaattin' Alıntı:
Onu nasıl yapıyoruz hiç bilmiyorum. bu sorunu acil düzeltmem lazım anlık sipariş alan bir site çünkü

Yardım edebilecek kimse yok mu ???

Yardım ???? Ana dizin ve admin dizinindeki index.php dosyalarını orjinalleriyle nasıl değiştiriyorum ??

hangi vesiyonu kullanıyorsan onu install yap yani indir index.php yi at dene

gulendam

OpenCart-TR
Web sitesi
www.opencart-full.com
sadece admin ve ana klasördeki index.php dosyalarını orjinali ile değiştir yeter. eğer hostunuz direcadmin ise opencart kurmak akıl karı değil. çükü bu tür hatalar genelde direcadminde oluyor.

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Her şey bir yana sorun yaşayan sadece siz yoksunuz. Probleminizi konu açarak dile getirdiniz ve bekleyin. Arkadaşlar gördükleri anda yardımcı olacaklardır. Peş peşe mesaj atıp flood yaptığınız da yardım alma süreciniz hızlanmıyor. Lütfen dikkat edin.