Vpse Comodo Ssl kurulumu hakkında

yener

OpenCart-TR
Arkdaşlar kendime ait bir vpsim var ve tek ıp adresi var.Bu ıp adresini ssl için kullanabilirmiyim.Debian kurulu vpste ssl kurulumu yapan var mı acaba?

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Vps de kurulum yapmadım fakat ip adresi sadece size özel ise kurulum olması gerekir..hizmet aldığınız yere danışırsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz..kolay gelsin

yener

OpenCart-TR
Ip adresi bana ait sanal sunucu zaten.Kurulum yapacağım eğer çalışırsa gerekli açıklamayı yaparım sağol

Vpse ssl kurdum yani zaten ıp adresi tek ve bana ait.Ama yinede chrome tarayıcıda sarı kilit çıkıyor yani yeşil değil sebebini araştırdığımda aşağıdaki açıklamayı yapmış google

Sitede SSL kullanılıyor, ancak Google Chrome sayfada güvenli olmayan içerik algıladı. Bu sayfaya hassas bilgiler girecekseniz dikkatli olun. Güvenli olmayan bir içerik, sayfanın görüntüsünü değiştirmek isteyenlerin yararlanacağı bir açık oluşturabilir

Burdan şunu anladım bunun için farklı bir ssl almak gerek galiba.

ufuk_unal

OpenCart-TR
ssl sertifikasını aldığın firmaya irtibata geçin onlar size yardımcı olacaktır. Kendi sistem uzmanları bu tür işleri kolaylıkla yapar.

yener

OpenCart-TR
Sertifikayı direk kendi sitesinden aldım yani Türkiyeden değil ama kurulumu yaptım yine de teşekkürler Ufuk

ufuk_unal' Alıntı:
ssl sertifikasını aldığın firmaya irtibata geçin onlar size yardımcı olacaktır. Kendi sistem uzmanları bu tür işleri kolaylıkla yapar.