Üst Menü Oluşturmak (Yardım)

creafix

OpenCart-TR
arkadaslar merhaba;

www.bebefix.com bu sitedeki üst menü nün neredeyse aynısını yapmak istiyorum biraz renkleri ile oynarım. ama bir türlü beceremedim. Konu ile ilgili çok fazla soru sorulmuş ama sanırım ben tam aradığımı bulamadım... Ben grafiker adamım kodlar biraz zorluyor...

[undefined=undefined]Yardımlarınızı bekliyorum....[/undefined]

oxgurunal

OpenCart-TR
shoppica diye bir tema var.üst menüsü aynen burda istediğin gibi.onun sana css si lazım.ilk birkaç satırı ondan çekip kendi temana firebug ile göre göre ekleyerek yapabilirsin sanırım. ama cok ugrastıracagı kesın.

creafix

OpenCart-TR
tavsiyen için teşekkür ederim dostum... Shoppica istediğim şey ama ufak bir rutuş gerekiyor sanırım...

Örnek adımlamaya çalışacağım;
http://shoppica2.com adresindeki Components > Monitors > Test1 Kategorisini yana açılan değilde
Monitors kategorisinin altinda açık olarak goremezmiyim?

Yardımcı olan arkadaslara canı gönülden teşekkür ediyorum...

Bu arada bana yardımcı olan arkadaslarada bende grafik konusunda destek olabilirim...
Photoshop um acaip pis derecede iyidir...

oxgurunal

OpenCart-TR
yapabilirsin tabikide gene css den ve azıcık header.tpl olarak oynarsan olur.

creafix

OpenCart-TR
oxgurunal' Alıntı:
yapabilirsin tabikide gene css den ve azıcık header.tpl olarak oynarsan olur.

ahh bi yazabilsem neler yazacamda, yazamıyorum...

oxgurunal

OpenCart-TR
Sana nasıl yardımcı olabılırım bılmıyorum kı sen temana felan karar ver ondan sonra ben bısıler yapmaya calısayım.ama bıldır bana burdan bu arada shopica yı sıddetle tavsıye ederım hem kullanıslı hemde seo ya en yatkın tema.

creafix

OpenCart-TR
www.modifiyecix.com buraya yükledim ben siteyi şimdilik işi bitince orjinal domainine taşırım diye

aslında yapmak istediğim şey tam olarak bu!
http://imageshack.us/photo/my-images/191/99247035.jpg/

Ekli dosyalar

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    120.9 KB · Görüntüleme: 14

oxgurunal

OpenCart-TR
alttaki resmi photoshop ile mi yaptın yoksa shoppica mı o? ikinci seçenekse zaten yapmışsın dicem :D değilse default tema yerine shoppica üstünden git derim ben

creafix

OpenCart-TR
oxgurunal' Alıntı:
alttaki resmi photoshop ile mi yaptın yoksa shoppica mı o? ikinci seçenekse zaten yapmışsın dicem :D değilse default tema yerine shoppica üstünden git derim ben

Shoppica üzerinden gitmeyi bende çok istiyorum ama dediğim gibi kategorileri o gösterdiğim resim gibi yapamayınca bir anlamı kalmıyor... bide default temada yaptığım background u shopppica da veremiyorum...

Sen biraz yardımcı olsanda şu işi çözsek yaa. eline ayağına dua ederim :)

oxgurunal

OpenCart-TR
aralık 12 sinde sınavım var.o tarihe kadar pek bakamıyorum işin açıkcası.ama elimden geleni yaparım tabikide.sınav aralarında.sen konuyu takip et.

creafix

OpenCart-TR
oxgurunal' Alıntı:
aralık 12 sinde sınavım var.o tarihe kadar pek bakamıyorum işin açıkcası.ama elimden geleni yaparım tabikide.sınav aralarında.sen konuyu takip et.

o zaman ben siteyi tamamlıyorum... Kategori ler içinde senin yardımı bekliyelim. mail adresi yada msn bırakırsan ordan da şeyttiririz. şimdiden çok tşkler...

Yine Takıldım Bu Üst Menüde bir çözüm bulmamadım.