bu modulü 1.4.9 da anca yanıltıcı sayfa ile kullanabiliyorum. 147 modullerini 148 e çevirme konusunda ne kadar uğraştıysam boşuna bir türlü beceremedim. umarım en kısa zamanda bu modül orijinal hali ile 1.4.9 için çıkar.
mirac' Alıntı:
product_list.tpl dosyasında ikiside farklı farklı değişiklikler yaptığı için en son ne yüklediyseniz onun ayarlarına dönecektir.. Klasör içeriğindeki dosyalardaki kodları karşılaştırıp manuel olarak eklemeniz gerekiyor..
Admin paneldeki sistem/genel ayarlar/sunucu sekmesinin en altındaki token ile ilgili yerde bu modulu kontrol ediniz varsa yanındaki kutucuğu işaretleyip kayıt ediniz..
Ama çalışsa bile dediğim gibi kodları manuel olarak kontrol edip düzenlemeniz gerekiyor..
kullandığım versiyon 1.4.9
product_list.tpl dosyası değilde ürünleri düzenlemeye kalktığımda product_form.tpl dosyasında hata aldım.
sabahtan beri dil ekledim 1.4.7 modullerini 1.4.8 e çevirme konusunda anlatılanları yaptım. genel ayarlardan sayfa yanıltıcıyı çalıştırdım. ama yok. bir türlü beceremedim bu konuyu.
arkadaşlar sorunu çözdüm resmi siteden orijinal sürümünü buldum. resmi sitedeki arkadaşlara teşekkürler. ayrıca vaktim olmadığı için türkçeye çeviremiyorum şimdilik. yarına türkçesini inşallah veririm.
Admin panelinde Ürünleri Kategorilere göre filtreleme