dilkan_can
OpenCart-TR
usta girilen mail adresine sonuç gelmiyor siparişiniz aldı diye ekranda çıkıyor ama sipariş mail kendi mail adresimize gelmiyor yani
Blue_Dragon' Alıntı:beniara klasörü tam olarak nereye atılacak catolog içine mi yoksa direkt ana sayfaya mı yardımcı olursanız memnun olurum Şimdiden Teşekkürler
BLaDe' Alıntı:localhostta çalıştıramazsın arkadaşım, çünkü mail ayarlarını yapman gerekiyor.. Normal sunucuda rahatlıkla deneyebilirsin.
Blue_Dragon' Alıntı:Göndermiş olduklarından birşey anlamadım ?
Merhaba,
Web sunucusu üzerinden mail gönderimlerinizde yazılımınız üzerinde smtp kimlik doğrulaması gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Bu işlemi gerçekleştirmemeniz durumunda belirttiğiniz şekilde hata yaşayabilirsiniz.Ekte örnek php dosyasına ulaşabilirsiniz.
Peki bunu nasıl gerçekleştireceğiz Smtp doğrulama open cart ve bu modülde gerçekleştirme imkanımız var mı natro ile iletişime geçtim normal form koyuyorum o dahi gitmiyor bunu nasıl çözeriz diyorum biz yazılıma destek vermiyoruz aldıgınız yer ile iletişim kurun diyor kafayı yicem o kadar hosting firması ile çalıştım böyle saçma bir durum görmedim
ozberk' Alıntı:bu modülü anasayfaya nasıl koyabiliriz?