Üreticilere mail göndermek

doxxa

OpenCart-TR
Üreticilere malı satıldığında mail ile bilgilendirmeyi nasıl yaparım.?
Sürüm 1.5.4

Bunun için modül mü kurmam gerek?

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Şimdi yanlış biliyorsam düzeltin ama Üreticiler sistemde sadece marka olarak yer almaktadır. Üreticilere dair Marka Adı dışında bir bilgi girilmez. Doğal olarak kendilerine mail atamazsınız. Ama üreticileri bir maillist içerisinde toplayıp o şekilde toplu mail atabilirsiniz.

doxxa

OpenCart-TR
Bu bilgi doğru mu arkadaşlar? Acil bilgi yardımı, ..... :(

Bilgisi olan yok muuu:)

devopen

OpenCart-TR
Mevcut sisteme ilk önce tedarikçiler eklenmeli ürünler ile ilişkilendirildikten sonra catalog/model/checkout/order.php içindeki confirm fonksiyonuna ekleme yapılmalı... Ama böyle birşey luzumsuzdur. Sipariş kesinleştiğinde tedarikçiniz ile irtibata geçmelisiniz. Yani pratikte işe yaramayacaktır...

doxxa

OpenCart-TR
sipariş verildiğinde üretici kendi haberi olacak bir sistem arıyorum. Bunu e-mail ile yapılabilir diye düşünüyordum. Ya da buna alternatif olarak anında sms ile haber verecek bir modül, sistem vb var mıdır?

mehmetgul1806

OpenCart-TR
Web sitesi
www.fatosicgiyim.com
doxxa basit bir mantıkla yapılabilir. üreticiler eklenirken mail adresi alanıda açılıp mail adresleri eklenir. arkadaşın dediği gibi order da gerekli değişiklikler yapılır. Ama bunu ayrı bir sistem olarak yapmanız daha mantıklıdır. Çünkü yanlış siparişler ve yalan siparişlerde olacaktır.

doxxa

OpenCart-TR
Üreticileri eklerken mail adreslerini gireceğim bir yer yok. Burayı nereden buluyorsunuz? Yada ne yüklediniz de oluyor? Sürüm 1.5.4.

shopencart

OpenCart-TR
aslında en güzeli mysql e bir trigger tanımlayıp yeni sipariş alındığında sipariş detaylarını email formuna post ederek, otomatik göndertmek, ancak siparişin içinde farklı üreticilerin ürünleri bulunabileceğinden, bunların ayrıştırılması gerekir, bunun içinde üreticinin email adresinin db de tanımlı olması gerekir.hiç ihtiyacım olmadığından bakmadım opencart için yapılmış multivendor eklentiler incelenebilir.yada cs-cart scriptinin multi vendor versiyonu mevcut.fikir almak için admin demosuna bakabilirsiniz.

doxxa

OpenCart-TR
shopencart' Alıntı:
aslında en güzeli mysql e bir trigger tanımlayıp yeni sipariş alındığında sipariş detaylarını email formuna post ederek, otomatik göndertmek, ancak siparişin içinde farklı üreticilerin ürünleri bulunabileceğinden, bunların ayrıştırılması gerekir, bunun içinde üreticinin email adresinin db de tanımlı olması gerekir.hiç ihtiyacım olmadığından bakmadım opencart için yapılmış multivendor eklentiler incelenebilir.yada cs-cart scriptinin multi vendor versiyonu mevcut.fikir almak için admin demosuna bakabilirsiniz.

size mail atamadım, ÖM de atamadım. Sizinle özel bir yazışma yapabilir miyiz?