Ücretsiz Kargo Seçeceniği

alisbilgisayar

OpenCart-TR
Arkadaşlar 1.5.x sistemi Kullanıyurm ama forumda aradığım halde bulamadım bazı ürünlerimizde kargo ücretsiz admin panelinde bi modül gibi olsa ürünleri eklerken kargo ücretsiz seçeneğini seçsek böyle bildiğiniz bir modül varmı
çalışmalarınızda başarılar dilerimmm

zapatya

OpenCart-TR
kargo bölümünden şu fiyat üstünde alışveriş yapanlara kargo ücretsiz yapabiliyorsun yani mesela 100 tl alışveriş yapanlara kargo ücretsiz yönetim paneli / kargo metodlar/ ücretsiz kargo / toplam bölümünden miktar belirleyebilirsin

alisbilgisayar

OpenCart-TR
zapatya' Alıntı:
kargo bölümünden şu fiyat üstünde alışveriş yapanlara kargo ücretsiz yapabiliyorsun yani mesela 100 tl alışveriş yapanlara kargo ücretsiz yönetim paneli / kargo metodlar/ ücretsiz kargo / toplam bölümünden miktar belirleyebilirsin
cevabınız İçin Teşekkür Ederim
Onu Denedim Ama Bizim Ürünlerimizde 50 Tl Altı Ücretsiz Kargo Yapmak İstiyoruz Biz
Bizim Bazı Ürünlerimizde Ücretsiz Kargo Olsun Hepsinde İstemiyorum Malesef

unsound

OpenCart-TR
http://theqdomain.com/ocstore/opencart_mods/shipping_modules/shipping_by_product

biraz beklemen gerekicek yenisini yazıyormuş,açıklamasında öyle diyor en azından :eek:)

alisbilgisayar

OpenCart-TR
unsound' Alıntı:
http://theqdomain.com/ocstore/opencart_mods/shipping_modules/shipping_by_product

biraz beklemen gerekicek yenisini yazıyormuş,açıklamasında öyle diyor en azından :eek:)

bu Şekilde Olabir Yada Normal Sistemin Çalışanıda Mesela 200 Tl Üzeri Kargo bedavaya Ben 50 Tl altı Kargo Bedava İstiyorum

unsound

OpenCart-TR
Modülün içersinde değişiklik yapman lazım,muhakkak price ı bir değişken içine set edip >= yada = şeklinde bir kontrol fonksiyonu vardır. oradan <= şeklinde değiştirir isen işini görmüş olucaktır sanırım :eek:)