Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çok kolay bir şekilde Turkcell Mobil Ödeme entegre edilebilir. Şuanda bu modül üzerinde çalışmaya başladım. Open cart kodlama hakkında bilgi sahibi bir arkadaş bana destek olursa rahatlıkla yapabiliriz. Teşekkürler
Turkcell Mobil ödeme Api olarak figensoft kullanan arkadaşlar . ben kendi siteme mobil ödemeyi kurdum. dilerseniz ücretsiz olarak sizlere de yardımcı olabilirim.Yazdığım modul Manuel editleme gerektirdiği için paylaşamıyorum. isteyenlere yardımcı olabilirim. dileyenler sitem üzerinden mobil ödemeyi kontrol edebilirler. (http://www.ucuzavarken.com)
Forumu günlerdir inceliyorum ama bi sonuc bulamadım. Sadece 1 Arkadas havale modulunden mobil ödemeyi olusturdugunu yazmiş kendı kendıme denedım fakat ödeme modulleri admin ve catolog la beraber 5-6 tane hangi biri degişicek nasil yapılıcak bilgim yok. Mobil ödemeyi sitesine entegre edebilmiş kımse var mi acaba
Arkadaşlar şimdi bu konuda doğru düzgün bir bilgi yok bu birincisi yani opencartta resmi bir bilgi anlamında
2 sizin baktığınız siteye bende baktım ama oda doğru çalışmıyor kısacası bu şekilde mobil ödeme olayının biraz daha zamanı var :S