Tema Sorrunları

plustre

OpenCart-TR
"O kadar yazmıştım ve tüm yazdığım silindi baştan yazıyorum. "

Selamlar arkadaşlar;

Uzun bir araştırmadan sonra hiçbir bilgim olmamasına rağmen alışveriş sistemimi Opencart ile kurmaya karar verdim.Bu yüzden soracağım ve danışacağım şeyler size basit gelebilir.

Burada paylaşılan çoğu temayı inceledim ve bir çoğunuda denedim. ( sol menüye sahip olanlar önceliğimdi ) Opencart 1.5.1.3 sürümü kullanıyorum ve yüklediğim temaların uyumlu olmasına dikkat ediyorum, Fakat hangi temayı yüklersem yükleyeyim, ( ki doğru yukluyorum, aktif etme işleminide panelden dogru yapıyorum ) sol menu gozukmuyor. hatta default temadan renk dışında hiç bir farkı olmuyor. kısacası demosuna / önizlemesine hiç bir şekilde benzemiyor temanın. Acaba bilmediğim yapmam gereken herhangi farklı birşey mi var? yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.

ferree

OpenCart-TR
Modulleri sağ yada sol menüde göster diyormusunuzki ?

plustre

OpenCart-TR
o ayarı nerden yapmam gerekıyor?

mesela crista_grey isimli temayı kurduğumda şu şekilde gözüküyor. www.zaferofis.com

modullerı sagda / solda / altta goster bile dedim şimdi panelden fakat gozukmuyor. default tasarım gıbı duruyor. seçili olmasına ragmen.

gehennas

OpenCart-TR
mevcut temanın header.tpl dosyasında hangi css dosyasını gördüğünü kontrol edin. genelde defaultu görüyor hep. onu mevcut temanın klasör ismiyle değiştirin.

catalog/view/theme/default/stylesheet/stylesheet.css

catalog/view/theme/mevcut-tema/stylesheet/stylesheet.css