ah be osdem sende mi
keşkem kaldırmasaydın o opencart-tr linkini. yada bir yerlere gömseydin. ne bileyim kaynağı görüntülediğimiz de http://www.siamopencart.com/ linki dururken opencart-tr nin durmaması biraz rahatsız etti.
bu serzenişten sonra gri ve kırmızının uyumunu mükemmel yakalamışsın. ayrıca göz yormayan bir site olmuş. bende açılma hızı konusunda sorun olmadı ancak ana sayfada ki ürün sayısının sanki biraz daha olması çok daha rahat gezilebilmesini sağlayacaktır diye bir düşünceye kapıldım. özellikle yeni ürünler çok fazla ve her yandan ürün fışkırıyor. sol taraftan vb. bu da hangi ürüne ulaşacaktım ne arıyordum dur şuna da bakayım derken ziyaretçi açısından kafa karıştırıcı olabilir.
Kategorilerin açık olarak gelmesi güzel fikir bu kadar çok alt kategori içeren sitelerde. ancak ana kategorilerin yazı karakterini bold, yada rengini daha koyu yaparak altını çizerek vb daha belirgin hale getirirsen sanki görüntüleme de ve bulmada yardımcı olur diye düşünüyorum.
herhang bir ürüne tıklayınca açılan tab ların türkçe karakterlerine lütfen dikkat edelim. TAKSIT değil TAKSİT ya da DIĞER RESIMLER deil de DİĞER RESİMLER gibi. sayfanın bir çok yerinde gözüme çarptı bu bilgin olsun. Bir de ürün sayfalarında sayfa aşağıya doğru çok fazla uzamakta solda olan moduller yüzünden. iç sayfalarda modulleri azaltmak ve ya o sayfalarda sağ ve sol moduller şeklinde dizerek biraz daha güzel bir görüntü yakalanabilir.
ayrıca seo url lerin açık olması çok işine yarayacaktır. web config veya htaccess dosyanı bir kontrol edersen süper olur.
son bir şey;
üst menunde ana sayfa giriş yapın .... kısmında kullandığın hover resimlerinin altında ki kırmızı çizgiyi kaldırmazsan daha hoş durabilir. hem üst hem altında çıksın o menüye ait kırmızı çizgi.
müşterin bu kadar çok didiklememiştir sanırım. kusuruma bakma
ellerine sağlık bol kazançlar.