Tasarım ve Özgünleştirmede Karşılaştığım Sorular

margenprice

OpenCart-TR
Web sitesi
www.3boyutlugozluk.com
merhaba arkadaşlar, baktım sıksık yardımınıza ihtiyaç duyuyorum hepsini aynı topikte yazayım dedim. Hem böylece benim gibi bu işte yeni olan arkadaşlar da işi bilenler için kolay fakat bizim için zor olan bu sorunlarla nasıl baş edeceğini öğrenebilir.

1-Kategoriler modülündeki "kategoriler" ismini nasıl değiştirebilirim?
2-"sizin için seçtiklerimiz" yazısını nasıl değiştirebilirim?
3-sizin için seçtiklerimiz modülünde biraz büyük resim kullandığımda ve resim boyutunu modülden ayarladığımda sizin için seçtiklerimiz kısmındaki ürün resimleri üst üste binmiş şekilde gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
4-en önemli sorum;orijinal opencartta sayfanın altındaki bilgiler, müşteri servisi vs lerin olduğu bölümü biraz daha görselleştirmek istiyorum. Ama pek bi döküman bulamadım. Bu konuyu çözebilirsem sitemin en büyük tasarım eksiklerinden birini gidermiş olacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla...
İyi Çalışmalar.
Adem

muzorotti

OpenCart-TR
merhaba
1- kategoriler modülündeki kategoriler yazısını catalog/language/turkish/modula/category.tpl den değiştirebilirsiniz
2-sizin için seçtiklerimiz yazısını catalog/language/turkish/modula/featured.tpl den değiştirebilirsiniz
3- mesela 3lü sıralamada kullandığınız resimlerin boyutunun toplamı div in boyutundan fazla ise sıralama taşar ve sondaki resim alta kayar kaçlı sıralama olsun istiyorsanız sıralamada kullanacağınız resimlerin toplam boyutu div in boyutunu aşmamalı
4- kullandığınız temanın footer tpl sinden istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

s.hacihasanoglu

OpenCart-TR
Merhaba benim de bi sorum olacaktı. Sizin sitenizi çok beğendim elinize sağlık. anasayfa da üst kısımda bulunan Kategoriler kısmının rengini değiştirme imkanımız var mı acaba. Yeni kurulan opencartta bu nasıl yapılıyo. Yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.

afaruki

OpenCart-TR
muzorotti' Alıntı:
merhaba

3- mesela 3lü sıralamada kullandığınız resimlerin boyutunun toplamı div in boyutundan fazla ise sıralama taşar ve sondaki resim alta kayar kaçlı sıralama olsun istiyorsanız sıralamada kullanacağınız resimlerin toplam boyutu div in boyutunu aşmamalı

1 ve 2 yaptım teşekkürler yanlız türkçe ı yazdığım halde i olarak çıktı nereyi düzeltmem gerekiyor

3- resim boyutları divin toplam boyutunu geçmesede bu sorun yaşanıyor.
150*3 (resimler ) - div 750
gene de üstüste oluyor.

margenprice

OpenCart-TR
Web sitesi
www.3boyutlugozluk.com
tekrar mrb,
acaba sitenin alt kısmına visa matercart vs logoları nasıl yerleştirebilirim. footer.tpl ye baktm ama kod almadan beceremem gibi. yardımcı olursanız çok sevinirim

:((( Cevap bekliyorum... UPP--