margenprice
OpenCart-TR
merhaba arkadaşlar, baktım sıksık yardımınıza ihtiyaç duyuyorum hepsini aynı topikte yazayım dedim. Hem böylece benim gibi bu işte yeni olan arkadaşlar da işi bilenler için kolay fakat bizim için zor olan bu sorunlarla nasıl baş edeceğini öğrenebilir.
1-Kategoriler modülündeki "kategoriler" ismini nasıl değiştirebilirim?
2-"sizin için seçtiklerimiz" yazısını nasıl değiştirebilirim?
3-sizin için seçtiklerimiz modülünde biraz büyük resim kullandığımda ve resim boyutunu modülden ayarladığımda sizin için seçtiklerimiz kısmındaki ürün resimleri üst üste binmiş şekilde gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
4-en önemli sorum;orijinal opencartta sayfanın altındaki bilgiler, müşteri servisi vs lerin olduğu bölümü biraz daha görselleştirmek istiyorum. Ama pek bi döküman bulamadım. Bu konuyu çözebilirsem sitemin en büyük tasarım eksiklerinden birini gidermiş olacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar.
Adem
1-Kategoriler modülündeki "kategoriler" ismini nasıl değiştirebilirim?
2-"sizin için seçtiklerimiz" yazısını nasıl değiştirebilirim?
3-sizin için seçtiklerimiz modülünde biraz büyük resim kullandığımda ve resim boyutunu modülden ayarladığımda sizin için seçtiklerimiz kısmındaki ürün resimleri üst üste binmiş şekilde gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
4-en önemli sorum;orijinal opencartta sayfanın altındaki bilgiler, müşteri servisi vs lerin olduğu bölümü biraz daha görselleştirmek istiyorum. Ama pek bi döküman bulamadım. Bu konuyu çözebilirsem sitemin en büyük tasarım eksiklerinden birini gidermiş olacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar.
Adem