Store Manager Modülü

vesvas

OpenCart-TR
Forumda birkaç kişiden de rastladığım bir talep olan store manager modülü ile bende bir süredir ilgileniyorum. Bu modül sayesinde gittigidiyor gibi satıcı kayıtları açabiliyorsunuz. Kendi ürünlerini kullanıcı kayıtları üzerinden ekleyebiliyorlar. Satışlarda para admin'in belirlediği yere yatıyor. Kullanıcılar siparişleri takip edebiliyor vesaire satıcı için lazım olan herşeye bu modülün sahip olduğunu söyleyebilirim.

http://dev.fido-x.net/ bu site demosu. admin paneline demo/demo ile giriş yapabilirsiniz. Extension->Store Manager'den modül kullanımı incelenebilir.

larry/password yada mike/password ile de satıcı paneline giriş yapılabilir.

Modül fiyatı 250$ ve haliyle fazla. Modül sahibi ile görüştüm tam fiyat belirtmese de biraz indirim yapabileceğini ve sürüm güncellemelerini bedava göndereceğini belirtti.

Ürün sayfası bu:
http://www.fido-x.net/index.php?route=product/product&product_id=33

Bu modül için en azından bir kaç ortak çıkabilirse bu modülü tek başıma sıkıla sıkıla alıp kendime saklamak istemiyorum. Modüle ihtiyaç duyan kişiler de var. Sisteme ve de opencart-tr'ye faydalı olabileceği, ileriye taşıyabileceğini düşündüğümden forum olarak bunu satın alıp paylaşıma açmamız gerektiğine inanıyorum. Ben 100 tl koyuyorum öncelik olarak. Paylaşımlarınızı bekliyorum.

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Bu modülü satın almış olsanız bile ücretsiz olarak paylaşamazsınız. Bu etik olarak doğru değildir ve bu yaptığınız warez olarak adlandırılır. Forum kurallarını okursanız warez paylaşım yasaktır.

mayis

OpenCart-TR
Ben ortak olabilirim banada lazım bu eklenti

TesbihShop

OpenCart-TR
Tam bu konu hakkında konu açmak üzereydim ki bu konu gözüme çarptı. Projelerimde böyle bir modüle ihtiyaç duymaktayım.

Bir çok kişininde makul fiyatlar ile bu modülü yapacak arkadaşların desteğine ihtiyaç duymakta olduğuna eminim.

Bu özellik Open Cartı bir o kadar daha kullanışlı yapacaktır. Yazılımdan anlayan arkadaşların dikkatini çekmekte fayda var.

Yapılabilen olursa ve fiyatta makul seviyede tutulursa hali hazırda bekleyen projem için ilk müşterisi ben olabilirim. Saygılar...

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Store Manager / Mağaza Yöneticisi

1.5.x.x versiyonlarında daha gelişmiş hazır halde, sanırım siz 1.4 için satın almak istiyorsunuz

1.5.x.x : Yönetim paneli >> Sistem >> Genel Ayarlar = Mağaza EKLE

TesbihShop' Alıntı:
Tam bu konu hakkında konu açmak üzereydim ki bu konu gözüme çarptı. Projelerimde böyle bir modüle ihtiyaç duymaktayım.

Bir çok kişininde makul fiyatlar ile bu modülü yapacak arkadaşların desteğine ihtiyaç duymakta olduğuna eminim.

Bu özellik Open Cartı bir o kadar daha kullanışlı yapacaktır. Yazılımdan anlayan arkadaşların dikkatini çekmekte fayda var.

Yapılabilen olursa ve fiyatta makul seviyede tutulursa hali hazırda bekleyen projem için ilk müşterisi ben olabilirim. Saygılar...

TesbihShop

OpenCart-TR
Gökhan TAYLAN' Alıntı:
Store Manager / Mağaza Yöneticisi

1.5.x.x versiyonlarında daha gelişmiş hazır halde, sanırım siz 1.4 için satın almak istiyorsunuz

1.5.x.x : Yönetim paneli >> Sistem >> Genel Ayarlar = Mağaza EKLE

TesbihShop' Alıntı:

Hocam sanırım ben düşüncelerimi eksik ifade ettim zira tam istediğimi R10 da açtığım şu ifadeler ile anlatmaya çalışayım ayrıca bunu konu olarak burada da açaçağın zaten...

Selam arkadaşlar, Open Cart yazılımı üzerinde üyeler tarafından onaylı ve onaysız şeklinde ilan ekleyebilme özelliğine ihtiyacım var. Böyle bir eklentinin ( Eklenti Paket Modül Şeklinde Olmalı ) maliyeti hakkında bilgi ve uygulayabilecek arkadaşların tekliflerini almak istiyorum.

Uygulama yapmak isteyen arkadaşlar, Fiyat ve Teslim Etme sürelerini PM ile iletirlerse sevinirim. Lütfen MSN ekleyin tarzında PM atmayınız. Belirttiğim şekilde dönüş yapan her arkadaşa dönüş yapılacaktır. Saygılar...

anti91

OpenCart-TR
Doğru warez olur ama 250$=450TL de az değil yani haklılık payları var. :)

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
anti91' Alıntı:
Doğru w a r e z olur ama 250$=450TL de az değil yani haklılık payları var. :)
Merhaba.. fiyat ne kadar yüksek olursa olsun hiç bir şekilde warez in haklılık payı olamaz.. nasıl kodlandıgını bilemediginiz bir eklenti yada scriptin fiyatı konusunda yorum yapabilmek için o kodlamanın zahmeti, süresini, zorlugunu bilmeniz gerekir şundan emin olabilirsiniz istisnai durumlar olabilir ancak bu tip eklentilerin fiyatı yüksek ise yada size yüksek geliyor ise mutlaka onu kodlamayanların tahmin edemeyecegi zor bir yanı yada extra bir özelliği vardır.. ve mutlaka o özellik size ilerde onu kat be kat geri getirecektir.. vermeden almak Allaha Mahsusdur..bu konudaki şahsi fikrim budur selametle...

mayis

OpenCart-TR
Eğer ortaklaşa alınıcaksa ben ortak olurum beni yazın

excray

OpenCart-TR
bende ortak olurum özel mesaj atmanız yeterlidir.