serdarhakan80
OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar, forum içerisinde bir çok arama yaptım ve konuları okudum fakat çözüm bulamadım benim sıkıntım şöyle;
Opencart 2.0.1 kullanıyorum
1- İletişim sayfasında yer alan formu doldurup gönder butonuna bastığım zaman bu hatayı alıyorum ;
Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/serdarha/public_html/serdarhakanakademi.com/system/library/mail.php on line 150Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serdarha/public_html/serdarhakanakademi.com/index.php:98) in /home/serdarha/public_html/serdarhakanakademi.com/system/library/response.php on line 12
2- Sisteme üye olunduğunda ve alışveriş yapıldığı zaman da bama e-posta ile uyarı gelmiyor, mail alanı ayarlarım ise şu şekilde ;
E-Posta Protokol : SMTP Mail
Posta Parametreleri : BOŞ
SMTP Host : mail.serdarhakan.net
SMTP Kullanıcı Adı : mail kullanıcı adım
SMTP Parola : mail şifrem
SMTP Port : 587
SMTP Zaman Aşımı : 5
İlave E-Posta Adresleri : BOŞ
e-posta ayarlarım bu şekilde yaptım.
3- Ayrıca hosting firmasınında kendi yardım blogunda şu şekilde bir makalesi yer alıyor :
https://www.alastyr.com/sss/opencart-icin-smtp-mail-yapilandirma-ayarlari/
burda bahsedilenleri de yapmama rağmen çalışmadı.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[/php]
Opencart 2.0.1 kullanıyorum
1- İletişim sayfasında yer alan formu doldurup gönder butonuna bastığım zaman bu hatayı alıyorum ;
Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/serdarha/public_html/serdarhakanakademi.com/system/library/mail.php on line 150Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/serdarha/public_html/serdarhakanakademi.com/index.php:98) in /home/serdarha/public_html/serdarhakanakademi.com/system/library/response.php on line 12
2- Sisteme üye olunduğunda ve alışveriş yapıldığı zaman da bama e-posta ile uyarı gelmiyor, mail alanı ayarlarım ise şu şekilde ;
E-Posta Protokol : SMTP Mail
Posta Parametreleri : BOŞ
SMTP Host : mail.serdarhakan.net
SMTP Kullanıcı Adı : mail kullanıcı adım
SMTP Parola : mail şifrem
SMTP Port : 587
SMTP Zaman Aşımı : 5
İlave E-Posta Adresleri : BOŞ
e-posta ayarlarım bu şekilde yaptım.
3- Ayrıca hosting firmasınında kendi yardım blogunda şu şekilde bir makalesi yer alıyor :
https://www.alastyr.com/sss/opencart-icin-smtp-mail-yapilandirma-ayarlari/
burda bahsedilenleri de yapmama rağmen çalışmadı.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[/php]