Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam ! Arkadaşlar 1.4.9 dili Türkçeleştirdim kategorilerde kategori ismine tıkladığımda "text_home text_separatorBazalar" (Bazalar benim kategori adı) sol üst aramanın altında bu şekilde devam ediyor direk ürüne tıkladığımdada aynı ve dahada uzuyor.İngilizce seçili iken normal
"Home > AreSometimes" bunu nereden düzeltiriz?
Evet dil dosyalarını tekrar indirip yükledim,sorun ortadan kalktı teşekkür ederim (ne zaman uyuyorsun sen ya beş dk. sonra cevap yazmışsın boşuna süper dememişler)
Peki var olan dil dosyalarını nasıl düzenleyebilirim? Dil dosyasından kastım anasayfada BILGILER modülünde karekter hataları var, BİLGİLER yazması gerekirken BILGILER yazıyor, bunun çözümü için gerekli düzenlemeyi nereden yapabilirim?
Eklentilerde değil forumda arama yapın demiştim. Orada yoksa bu dosyayı indirip içine bakınız. Eski eklentiler bunun içinde içinde de yoksa google de arayın
http://opencart.googlecode.com/files/extension.zip
Merhaba dil ekleme güzelde bundan verim almak mesele bu yüzden bi sorum olucak dil dosyası yüklediğimizde ürün eklerken seo yolları ayrı ayrımı her dile göre ?
yada google indexlemesi biz tr varsayılan olarak işaretlediğimizde site kendiliğinden farklı dile mi geçiyor nasıl acaba çok merak ettim