siparişi tamamla

djkoko

Find Pretty Womans from your town for night
Web sitesi
meettomy.site
slm arkadaşlar site düzgün calışıyor bir aydır faliyete ama bir sorun cıktı sorun şu şekilde ürün sectin misafir olarak siparişi tamamlıyorum
Notice: Error: Table 'paranete_djled.djledsp_smsuser' doesn't exist
Error No: 1146
SELECT * FROM djledsp_smsuser where ID=1 in /home1/paranete/public_html/djledshop/system/database/mysql.php on line 49
bu hatayı veriyor ama admin panelinde sıkıntı göremedim sipariş geldi onayladım her şey normal ama bu hata nasıl düzeltilecek yardımınızı bekliyorum
bide kısa bir süre icinde ssl sertifikası alıcam vede kredi kartını eklicem ama tek banka ile alaşacağıma payu alaşma daha mantıklımı sizce bide siteyi
en alta Our News burayı nerden silebilirim.
siteme ürün eklenmiş bulunmakta admin panelinde bazı yerler ingilizce ücretli olarak ta tekliflere acığım ama makul olursa bir ara aradım 700 tl isteyen oldu cok vede mantıksız geldi makul bir fiyat verecek varsa yapılmasını istediklerim
admin paneli tamamen türce olucak
yeni ürünler kısmındaki ürün görünümü popüler ürülerdeki gibi görünmesini istiyorum
üst menü 2 sıra olması gerekiyor eklenecek yeni mönü var aramanın icine giriyor eklice onun icin 2 sıra olmalı cünkü 3 veya 5 menü daha eklicem
ücretli de site mi düzeletebilirim makul bir fiyat karşılığında tekliflerinizi bekliyorum veya yardımınızı tşk

sorunum halen duruyor acil cözüm ssl sertifilasıda alıcam domaynımın hostumu aldığım firmadan alayım diyorum hepsi tek yerde olsun ücretli desteğede acığım bilginize tşk.

sorunum halen duruyor acil cözüm ssl sertifilasıda alıcam domaynımın hostumu aldığım firmadan alayım diyorum hepsi tek yerde olsun ücretli desteğede acığım bilginize tşk.

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Merhaba site adresinizi ve iletişim numaranızı imzadaki mail adresime atın.Sitenizi ve hatalarını inceleyip çözümünü sağlayalım.iyi çalışmalar.