Bildiğim kadarıyla bu elemanlar tasarımını ve ayarlarını da istediğin gibi yapıyorlar istersen bi mail en azından bir bilgi al elinde zaten bir modül varsa extradan para ödeme modüle.gelecek69' Alıntı:Ücretsiz Olarak Buldum Ama Ürünler Resimdeki gibi Ufak Görünüyor Büyüttüm Daha Dogrusu Başka yerden Buldum Yani Anlıyacagınız Resimde Göründügü Gibi Olmuyor
simnetworking.com Daki Gibi Olmasını İstiyorum
bilgeguc' Alıntı:http://opencartmodulleri.com/index.php?route=product/product&product_id=50 her türlü ihtiyaç ta yardımcı da oluyorlar ulaşmak da kolay istediğin gibi de düzenliyorlar ama önce forumda bir arat tabi ücretsiz olarak bulabilirsin kanımca
bilgeguc' Alıntı:Bildiğim kadarıyla bu elemanlar tasarımını ve ayarlarını da istediğin gibi yapıyorlar istersen bi mail en azından bir bilgi al elinde zaten bir modül varsa extradan para ödeme modüle.gelecek69' Alıntı:Ücretsiz Olarak Buldum Ama Ürünler Resimdeki gibi Ufak Görünüyor Büyüttüm Daha Dogrusu Başka yerden Buldum Yani Anlıyacagınız Resimde Göründügü Gibi Olmuyor
simnetworking.com Daki Gibi Olmasını İstiyorum
Kendileri ile alakalı olmayan şeylerde de yardımda bulunuyorlar. Bence adamlar daha fazla bunalmadan bi mail gönder
bilgeguc' Alıntı:http://xxxroute=product/product&product_id=50 her türlü ihtiyaç ta yardımcı da oluyorlar ulaşmak da kolay istediğin gibi de düzenliyorlar ama önce forumda bir arat tabi ücretsiz olarak bulabilirsin kanımca
nefertiti' Alıntı:bilgeguc' Alıntı:Bildiğim kadarıyla bu elemanlar tasarımını ve ayarlarını da istediğin gibi yapıyorlar istersen bi mail en azından bir bilgi al elinde zaten bir modül varsa extradan para ödeme modüle.
Kendileri ile alakalı olmayan şeylerde de yardımda bulunuyorlar. Bence adamlar daha fazla bunalmadan bi mail gönder
Bu elemanlar sizmisiniz.. sanki başkalarıymış gibi milleti kandırmaya çalışıyorsunuz baktım inceledim satışa koydgununuz modüllerin coğu forumda ücretsiz modüller yada opencart.com da başkalarının yazdığı ücretli satılan modüller.. forum yönetimi uyuyormu...
domain regisrant biglieri
Domain Name: OPENCARTMODULLERI.COM
Registrant:
SB
Bilge Guc (bilgeguc@gmail.com)
7599/2 no:4/2 Bayrakli
Bayrakli
null,35520
TR
Tel. +90.902321111111
Creation Date: 19-May-2012
Expiration Date: 19-May-2013
Domain servers in listed order:
dnsx211.onmydns.com
dnsx212.onmydns.com
Administrative Contact:
SB
Bilge Guc (bilgeguc@gmail.com)
7599/2 no:4/2 Bayrakli
Bayrakli
null,35520
TR
Tel. +90.902321111111
nefertiti' Alıntı:Bende buradan indirmiştim Buradan indirebilirsin...herhalde bu tema
http://opencart-themes.org/149-temalari/cicekci-temasi
osdem66' Alıntı:Merhaba' tam iki aydan fazla oldu bu foruma girmeyeli ama bakiyorum hala udtumden prim yapmaya calisanlar var, sitemin linkini vardi diye bu kisinin ben olabilecegim on yargisi gunahimi almaktan baska bir isinize yaramaz arkadasim bu sitede benim linkimi verilen bir cok konu gosterebilirim size o zaman onlardami ben oluyorum ayiptir yaptiginiz benim buna ihtiyacim yokki yada osdem66 olarak yazmamami getektiren bir durumda yok fazla tartismayacagim Ne diyim allaha havale ediyorum sizi ... Eyvallah
mehmet80' Alıntı:osdem66' Alıntı:Merhaba' tam iki aydan fazla oldu bu foruma girmeyeli ama bakiyorum hala udtumden prim yapmaya calisanlar var, sitemin linkini vardi diye bu kisinin ben olabilecegim on yargisi gunahimi almaktan baska bir isinize yaramaz arkadasim bu sitede benim linkimi verilen bir cok konu gosterebilirim size o zaman onlardami ben oluyorum ayiptir yaptiginiz benim buna ihtiyacim yokki yada osdem66 olarak yazmamami getektiren bir durumda yok fazla tartismayacagim Ne diyim allaha havale ediyorum sizi ... Eyvallah
Sizin sitenizde aynı şeyi siz bana yapmıştınız. Ön yargı ile yaklaşıp opencart çevirisini yapan eka7a 'nın çeviriyi yayınladığı googlecode.com sitesine link verdiğim için beni o olmakla suçlamıştınız.
Demek ki neymiş ön yargı ile yaklaşıp insanları suçlamamak lazımmış.
osdem66' Alıntı:mehmet80' Alıntı:Sizin sitenizde aynı şeyi siz bana yapmıştınız. Ön yargı ile yaklaşıp opencart çevirisini yapan eka7a 'nın çeviriyi yayınladığı googlecode.com sitesine link verdiğim için beni o olmakla suçlamıştınız.
Demek ki neymiş ön yargı ile yaklaşıp insanları suçlamamak lazımmış.
Degerli arkadasim bshdetiginiz olayda onyargi fakan yoktu ikisi ayni sey degil ben size ustelik ozel mesajla ekrem misiniz demistim sizde degilim dediniz konu kapandi bunun neredinde onyargi var ustelik bu konudan size ne ve ayrica ustlik suz benim tanidigim sdinizla kimsiniz benimle sikintiniz nedir... Siz bunu aciklayin bence ok
Sen kim oldugunu benim seni bildigim nikinle kim oldugunu aciklada benimle olan sikintini soyleyim sana ben tabi buna cesaretin varsa buyur bekliyorum yuzundeki maskeyi cikart kardes herkes gorsun..., maske arkadindan ahkam kesmek kolay..mehmet80' Alıntı:osdem66' Alıntı:Degerli arkadasim bshdetiginiz olayda onyargi fakan yoktu ikisi ayni sey degil ben size ustelik ozel mesajla ekrem misiniz demistim sizde degilim dediniz konu kapandi bunun neredinde onyargi var ustelik bu konudan size ne ve ayrica ustlik suz benim tanidigim sdinizla kimsiniz benimle sikintiniz nedir... Siz bunu aciklayin bence ok
Benim sizinle bir sıkıntım yok size ait olmayan bir çeviriyi size aitmiş gibi yayınladığınızı söyledim işinize gelmedi. Bunu yazım hataları, referans linklerin aynı olması ile ispatladım siz hala size ait olduğunu iddaa etmeye devam ettiniz ve bunu yazdığım için ön yargı ile yaklaşıp bana ekrem senin sıkıntın ne diye sordun. Ekrem misin diye sormak ile arasında dünya kadar fark var!!!
Siz yapınca ön yargı olmuyor, size yapılınca ön yargı oluyor. Ohh ne güzel dünya. Siz bence önce başkasının hakkını yememeyi öğrenin.