"Sepete Ekle" Butonunu Kaldırmak (Çözüldü Sonunda)

daygrameon

OpenCart-TR
Selamın aleyküm arkadaşlar.

Sitesini katalog olarak kullanmak isteyen arkadaşlar için anasayfadaki sepete ekle butonu ve ürün özellikleri sayfasındaki sepete ekle butonu, miktar vs. problem oluyordu. 1.5.2.1 sürümü için sayfasını katalog olarak kullanmak isteyenler;

AÇ : catalog/view/theme/temaadı/template/module/featured.tpl

BUL ve SİL :

PHP:
<div class="cart2" style="float:right;"><input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button" />

AÇ : catalog/view/theme/temaadı/template/product/product.tpl

BUL VE SİL :

PHP:
 <div class="cart">
        <div><?php echo $text_qty; ?>
          <input type="text" name="quantity" size="2" value="<?php echo $minimum; ?>" />
          <input type="hidden" name="product_id" size="2" value="<?php echo $product_id; ?>" />
          &nbsp;
          <input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" />
        </div>
        <div><span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<?php echo $text_or; ?>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span></div>
        <div><a onclick="addToWishList('<?php echo $product_id; ?>');"><?php echo $button_wishlist; ?></a><br />
          <a onclick="addToCompare('<?php echo $product_id; ?>');"><?php echo $button_compare; ?></a></div>
        <?php if ($minimum > 1) { ?>
        <div class="minimum"><?php echo $text_minimum; ?></div>
        <?php } ?>
      </div>

Bende uzun zamandır araştırıyordum. Kimse net bi çözüm söylememiş. Uğraştım biraz ve sonunda bu çözümü buldum. Bu sayede anasayfadaki sepete ekle ve ürün özellikleri sayfasındaki sepete ekle butonu iptal edilebiliyor. Denedim, şuanda bir problem yok çalışıyor maşallah :) Yapmadan önce yedek almayı unutmayın.

Geçmiş olsun :)

serdaraydinalay

OpenCart-TR
Bende ki sepet modulu cok ortada onu nasil sayfanin sagina alabilriim?

daygrameon

OpenCart-TR
Hangi sürümü kullanıyorsun onuda yazsaydın iyi olurdu