daygrameon
OpenCart-TR
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Sitesini katalog olarak kullanmak isteyen arkadaşlar için anasayfadaki sepete ekle butonu ve ürün özellikleri sayfasındaki sepete ekle butonu, miktar vs. problem oluyordu. 1.5.2.1 sürümü için sayfasını katalog olarak kullanmak isteyenler;
AÇ : catalog/view/theme/temaadı/template/module/featured.tpl
BUL ve SİL :
AÇ : catalog/view/theme/temaadı/template/product/product.tpl
BUL VE SİL :
Bende uzun zamandır araştırıyordum. Kimse net bi çözüm söylememiş. Uğraştım biraz ve sonunda bu çözümü buldum. Bu sayede anasayfadaki sepete ekle ve ürün özellikleri sayfasındaki sepete ekle butonu iptal edilebiliyor. Denedim, şuanda bir problem yok çalışıyor maşallah Yapmadan önce yedek almayı unutmayın.
Geçmiş olsun
Sitesini katalog olarak kullanmak isteyen arkadaşlar için anasayfadaki sepete ekle butonu ve ürün özellikleri sayfasındaki sepete ekle butonu, miktar vs. problem oluyordu. 1.5.2.1 sürümü için sayfasını katalog olarak kullanmak isteyenler;
AÇ : catalog/view/theme/temaadı/template/module/featured.tpl
BUL ve SİL :
PHP:
<div class="cart2" style="float:right;"><input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" onclick="addToCart('<?php echo $product['product_id']; ?>');" class="button" />
AÇ : catalog/view/theme/temaadı/template/product/product.tpl
BUL VE SİL :
PHP:
<div class="cart">
<div><?php echo $text_qty; ?>
<input type="text" name="quantity" size="2" value="<?php echo $minimum; ?>" />
<input type="hidden" name="product_id" size="2" value="<?php echo $product_id; ?>" />
<input type="button" value="<?php echo $button_cart; ?>" id="button-cart" class="button" />
</div>
<div><span> <?php echo $text_or; ?> </span></div>
<div><a onclick="addToWishList('<?php echo $product_id; ?>');"><?php echo $button_wishlist; ?></a><br />
<a onclick="addToCompare('<?php echo $product_id; ?>');"><?php echo $button_compare; ?></a></div>
<?php if ($minimum > 1) { ?>
<div class="minimum"><?php echo $text_minimum; ?></div>
<?php } ?>
</div>
Bende uzun zamandır araştırıyordum. Kimse net bi çözüm söylememiş. Uğraştım biraz ve sonunda bu çözümü buldum. Bu sayede anasayfadaki sepete ekle ve ürün özellikleri sayfasındaki sepete ekle butonu iptal edilebiliyor. Denedim, şuanda bir problem yok çalışıyor maşallah Yapmadan önce yedek almayı unutmayın.
Geçmiş olsun