RE: Yeni ürünler
Miracla aramızda benim senin gibi bir şey yok benim paylaştığım onun paylaştığıdır, onun paylaştığı benim dir
Mirac yazdığı CSS kodlarını değiştirip şuanki kodları konuya ekleyen benim yani diyeceğim son iki soruyu sormadan önce de bu kodlar vardı. Yazdıklarınızdan anlaşılan yazılanları
dikkatli okumuyorsunuz.
Bu yazdığımı 3. kez anlatmaya çalışıyorum.
Ürün Fıyatlarını Gizle deyince hala + işareti çıkıyorsa bu bir hatadır. Üst mesajda verdiğim linkte de bu hatanın nasıl düzeltileceği yazıyor.
Peki bu nasıl bir hatadır.
Ürün Fıyatlarını Gizle seçeneği ile müşterinin fiyatları giriş yapmadan görmesini istemediğiniz için bu seçeneği işaretlemişsiniz ama hata dan dolayı + işareti çıkıyorsa müşteri giriş yapmasa bile bu + ya basıp ürünü sepete atabiliyor ve sepete atılan ürünün fiyatı görünüyor. Sonuç olarak Ürün Fıyatlarını Gizle seçeneği kendini düşün görevi tam olarak yerine getirmiyor.
Ama siz + işaretinin çıkmasını istiyorsanız yukarı bu hatayı düzeltmek için verdiğim linkte anlatılanları tersten uygularsanız + işareti yine gözükecektir. Bunun size sepete eklenen ürünlerin fiyatlarının görünmesinden başka zararı yoktur.
Umarım bu sefer anlamışsınızdır.