Seo - Tema - Menü Hakkında Yardım

Bir_ihtimaL

OpenCart-TR
Sevgili Dostlar Merhaba,

Web sayfanıza uzun zaman önce üye olup takip etmeye başlasam da, Yeni bir opencart kullanıcısı olduğumu belirtmek isterim. Bu işlere pek hakim olmadığımdan sizlerden bazı konularda yardım rica ediyorum.
Şimdiden yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi ümit ederek teşekkür ediyorum..

1. Seo kurulumu yaptıktan ve genel ayarlarda seo'yu açtıktan sonra, aynı kategori ve ürünlere ait sayfalara tıkladığımda kategori sayfasına yönlendiriyor. Yeniden tıkladığımda link tekrarı yapıyor ürün detay sayfasına geçmiyor.. (Sorun giderildi)

2. Web sayfamızda menüyü incelediğinizde göreceksiniz ki menü açılır kategorilerden oluşuyor. Ben ise Ana kategorilerin altında açılan alt kategorilerin yerine ürünleri listelemek istiyorum. Menüde paintball a tıkladığımızda açılan sayfa ürün detay sayfası. Yani tam istediğim sayfa. Fakat diğerlerinde nedense bu olmadı.. (Sorun giderildi)

3. Ana sayfada bulunan slide ile menü arasındaki boşluğu kaldırarak birbirine yapıştırmak istiyorum. Aynı şekilde slide ile sizin için seçtiklerimiz arasındaki boşluğu da.. (Sorun giderildi)

4. Ürün detay sayfasının en üstünde bulunan beyaz bölüme anlam veremedim. Neden kaynaklandığını bilmiyorum. Sizce sorun nerede olabilir?

5. Menüde kategorinin altında açılan bölüme bilgi sayfaları eklemek istiyorum. Hakkımızda, Neler yaparız gibi..

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba..
öncelikle siteniz açılmıyor bir cok hata var bu 1. ikincisi yardım sitediginiz konuların bir çoğunun çözümü forumda mevcut lütfen arama yapınız.. bir den fazla sorununuzu tek bir konu altında yazmak yerine arama yapıp buldugunuz benzer yada aynı konuların altına yazınız arama yaparak bumazsanız konu acınız.. ayrıca temanız premium bir temadır ve bazı sorularınızı satın aldıgınız kişiye sormanızı tavsiye ederim.. selametle...

Bir_ihtimaL

OpenCart-TR
osdem66 hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Sitemizin açılışında herhangi bir sorun yok sadece açılış sayfasında çok yakında burada indexi var.
Günlerdir forumda aramadığım sayfa olmamasına rağmen saymış olduğum sorunların hiçbirisini forumda bulabilmiş değilim. Siz biliyorsanız link verirseniz sevinirim..
Daha önce SEO ile ilgili bir başlığın altına karşılaştığım problemi 2 kez yazmıştım fakat kimseden cevap alamamıştım.
Herkesin bir konuda muhakkak bilgisi olduğunu düşünerek tüm sorunlarımı derleyip tek bir başlık altında topladım.
Tema konusunda haklı olabilirsiniz ancak,
Örneğin; Açılır kategoriye tıkladığımda ürüne gitmemesi ve seo ile ilgili problemimi buradaki dostların dışında kimsenin çözebileceğine inanmıyorum.

Teşekkürler..

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
1. seo da link tekrarı yapmasının sebeblerindne birisi ürünlerinize aynı seo kelimesini girmenizden kaynaklanıyor olabilir.
2. kategoriler menusndeki bir baslıga tıklayarak ürün detayına gidemezsiniz o menu kategori menunusudur ve tıkladıgınız kategorini ya ürünlerine varsa alt kategorilerine gider..
3.Eğerı kategori adına tıklaıp ürün detayna gidiyorsanz dedigim gibi seo kelimelerini düzgün girmediginizdendir her ürüne yada kategoriye seo kelimesi olarak türkçe karekter aralarına - koyarak kategori ise kategori adını ürün ise ürün adını girin ki seo linkleri doğru yapılandırsın..
4. bu dedigim düzenlemeyi yaparsanız bir çok sorununuz hallolacaktır... sayfanızda hala hatalar var...

mesela bu:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/unifunor/public_html/catalog/language/turkish/turkish.php:1) in /home/unifunor/public_html/system/library/currency.php on line 45

Bir_ihtimaL

OpenCart-TR
osdem66' Alıntı:
1. seo da link tekrarı yapmasının sebeblerindne birisi ürünlerinize aynı seo kelimesini girmenizden kaynaklanıyor olabilir.
2. kategoriler menusndeki bir baslıga tıklayarak ürün detayına gidemezsiniz o menu kategori menunusudur ve tıkladıgınız kategorini ya ürünlerine varsa alt kategorilerine gider..
3.Eğerı kategori adına tıklaıp ürün detayna gidiyorsanz dedigim gibi seo kelimelerini düzgün girmediginizdendir her ürüne yada kategoriye seo kelimesi olarak türkçe karekter aralarına - koyarak kategori ise kategori adını ürün ise ürün adını girin ki seo linkleri doğru yapılandırsın..
4. bu dedigim düzenlemeyi yaparsanız bir çok sorununuz hallolacaktır... sayfanızda hala hatalar var...

mesela bu:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/unifunor/public_html/catalog/language/turkish/turkish.php:1) in /home/unifunor/public_html/system/library/currency.php on line 45

Hocam yardımınız için teşekkür ederim. Kategorileri seoya uyumlu hale getirdim istediğim gibi olmasada en azından detay sayfalarına artık ulaşabiliyorum.

Bunun dışında bahsettiğiniz hataları ben göremiyorum. Yazılım konusunda pek bir bilgim olmadığı için, bu hataların neden kaynaklandığını ve nasıl düzeltebileceğimi sizden öğrenmek isterim..