fanty_35
OpenCart-TR
merhaba arkadaşlar
Sürekli chrome kullandığım için bu hatanın farkına şimdi vardım.
seo kurulu olan sitemde bu sorun var diğer seo olmayan sitemde sorunsuz çalışıyor.
internet explorer den siteye giriyorum sorun yok isterseniz beraber deneyelim fakat sizde internet explorerden giriniz yoksa sorunu göremezsiniz.
1. adım siteye giriyoruz : site linki
herhangi bir kategoriye tıklıyoruz burada da sorun yok
2.adım kategorilere tıklama : kategori linki
ve hatanın ortaya çıktığı adım
3. adım kategorilere tıkladıktan sonra açılan sayfadaki ürünlerden birine tıklıyoruz ve sonuç ortada :S
kategori içerisindeki ürün linki
bende mi sorunlu yoksa herkes te mi böyle anlamadım eğer genel bir sorun ise bu sorun neden kaynaklanıyor yardımlarınızı bekliyorum.
birde seo url olmadan olmaz birşey bunun için lütfen seo yu kaldır düzelsin demeyin
Sürekli chrome kullandığım için bu hatanın farkına şimdi vardım.
seo kurulu olan sitemde bu sorun var diğer seo olmayan sitemde sorunsuz çalışıyor.
internet explorer den siteye giriyorum sorun yok isterseniz beraber deneyelim fakat sizde internet explorerden giriniz yoksa sorunu göremezsiniz.
1. adım siteye giriyoruz : site linki
herhangi bir kategoriye tıklıyoruz burada da sorun yok
2.adım kategorilere tıklama : kategori linki
ve hatanın ortaya çıktığı adım
3. adım kategorilere tıkladıktan sonra açılan sayfadaki ürünlerden birine tıklıyoruz ve sonuç ortada :S
kategori içerisindeki ürün linki
bende mi sorunlu yoksa herkes te mi böyle anlamadım eğer genel bir sorun ise bu sorun neden kaynaklanıyor yardımlarınızı bekliyorum.
birde seo url olmadan olmaz birşey bunun için lütfen seo yu kaldır düzelsin demeyin