Kimera' Alıntı:
Arkadaşlar anlamak istediğim bi konu var.
Sanal pos olayında tek bankadan sanal pos almak yeterli mi? (Taksitli satış hariç) diyelim ki ben Akbank dan Sanal Posu kaptım ve sistemime entegresin yaptım sorunsuz kuruldu ve kullanıma hazır.
Müşteri de siteye girdi ve alışveriş için ürününü seçti ödeme bölümüne kadar geldi. (Merak edilen konu burası) ben sistemimi Akbank'ın Sanal posunu kurdum ancak sitedeki müşteri ise Akbank ile çalışmıyor. Atıyorum YKB veya Garanti nin kredi kartı var, bunlarla Akbank Sanal Pos üzerinden ödeme yapabilir mi? Yoksa her banka için ayrı ayrı Sanal pos mu almamız gerekmekte?
Yoksa sadece Taksitli satışlar için mi farklı bankaların Sanal posları olmalı?
Ykb yada diğer banka kartıyla akbank sanal posundan TEK çekim yapılabilir. Ancak dediğiniz gibi taksit istiyorsanız ayrı ayrı sanal pos almanız gerekir. Şuda var size tavsiyem garanti bankasından alırsanız şayet garanti kartları hariç (Bonus, Shop&Miles ve Flexi) Bonus özelliği taşıyan Denizbank, ING Bank, TEB ve Şeker Bank Bonus kartlarınada taksit yapabilirsiniz. Yani tek posla 4 farklı bankanın kartlarına taksit yapabilirsiniz. Aynı şey YKB içinde geçerli. World cart özelliği taşıyan Vakıfbank, Fortisbank ve Anadolubank kartlarınada taksit yapabilirsiniz. Akbankın o özelliği yok şuanda ama akın sanal posunu almak diğer bankalardan daha kolay. İşbankası posuylada maksimum kart özellikli ziraat bankası kartlarına taksit yapabilirsiniz ama alması enzor postur. Size bir tiyo ilk aldığınız sanal posu biraz işletip hareket gördükten sonra (muhtemelen akbank olur) diğer pos başvurularınızı yaparken hesap ekstresiyle gitmeniz. Pos alma şansınız baya artar.
Umarım yardımcı olabilmişimdir