Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samnet
kusura bakma arkadışım forum iyice sıkıntılı olmaya başladı 15 mesajı da tamamladık ama yeni konu açamıyorum mecbur buradan yayınlamak istiyorum senden tekrardan özür dilerim
arkadaşlar ben yemeksepeti.com gibi bir uygulama yapmak istiyorum ama sadece bir il için düşündüğüm ürünlerde market ürünleri bu konuda fikir bekliyorum opencart ta bunu yapabilecekmiyiz
@samnet
yapılabilir bir sesion kontrolu hazırlanması gerekir biraz zahmetli bir iş (en azından benim için) ancak üye giriş yapınca gözükmesinin aklıma gelen başka bir çözümü yok.
@lokmanhekim651
ürünleri ekleyecekseniz opencart işinizi görür. kategori olarak ilgili mutfak/dükkan adı/yemek adı şeklinde yapılabilir. ayrıca ek özellikler ve seçimler eklenerek eklenen ürünün (yemeğin) kaç porsiyon olduğu vb seçimler yaptırılabilir.
mantık olarak yapılabilir gözükmekte eğer ekstra bir isteğiniz yoksa tabi
Alttaki kodları header.tpl resmin gözükmesini istediğin /div katmanının içine yerleştirebilirsin.
PHP:
<?php if (!$logged) { ?>
// BURAYA ÜYE GİRİŞ YAPMADIYSA GÖSTERİLECEK RESİM ya da YAZI ///
<?php } else { ?>
// BURAYA ÜYE GİRİŞ YAPTIGINDA GÖSTERİLECEK RESİM ya da YAZI ///
<?php } ?>
echo"BURAYA ÜYE GİRİŞ YAPMADIYSA GÖSTERİLECEK RESİM ya da YAZI";
<?php } else { ?>
echo"BURAYA ÜYE GİRİŞ YAPTIGINDA GÖSTERİLECEK RESİM ya da YAZI";
<?php } ?>