Sadece Bayi girişi

demokanist

OpenCart-TR
Web sitesi
melekpazari.com
merhaba yapmak istediğim birşey var yardımcı olurmusunuz.

site açıldığında direk ürünler vs.. yani şuanda açıldığı gibi gelmesin. site ilk açıldığında kullanıcı girişi gelsin kullanıcı giriş yaptıktan sonra site içeriğini görebilsin böyle birşey yapabilirmiyiz?

zapatya

OpenCart-TR
herhalde b2b sitesi gibi birşey yapmak istiyor arkadaşımız benimde merak ettiğim bir mesele

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
tabiki yapabilirsin en kısa yolunu anlatayın...

index.html adında bir dosya oluşturup içeriğine sadece giriş modülünü entegre yaparsan siteye girişte kullanıcı adı ve şifre sorar :)

demokanist

OpenCart-TR
Web sitesi
melekpazari.com
:) birazcıkdaha açıklasan o modülü oraya nasıl entegre yapacağız. cehaletimi hoş gör... bilmeyince zor oluyor

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
demokanist' Alıntı:
:) birazcıkdaha açıklasan o modülü oraya nasıl entegre yapacağız. cehaletimi hoş gör... bilmeyince zor oluyor

bilmemek ayıp değil ki öğrenmemek ayıp...

index.html adında bir dosya aç, içerisine 2 üstte 2 altta olacak sekilde tablo oluştur yani 4 tane kutucuk yapacaksın... Telden yazmasaydım resimli anlatırdım neyse...

İlk kutucuga kullacını adı altındakine ise şifre yaz. Karşılarına ise textfild yarat ve form post ile gönderme sağla...

Eğer ki html bilgin yoksa zorlanırsın yapamazsanda bilgl ver ben hazırlayıvereyim... Tabi 2 saat sonra ...

demokanist

OpenCart-TR
Web sitesi
melekpazari.com
valla iyi pek bilgim yok bu konularda. burdaki forum da olan yapılanlara bakarak yapıyorum. yeni açıcak olduğum site böyle olması gerekiyor. baktım baktım bulamadım :( yardımcı olursan çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim.

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
BLaDe' Alıntı:
tabiki yapabilirsin en kısa yolunu anlatayın...

index.html adında bir dosya oluşturup içeriğine sadece giriş modülünü entegre yaparsan siteye girişte kullanıcı adı ve şifre sorar :)
Ancak google indexlemelerinde sıkıntı olacaktır ve indexledigi bir say
fa yı tıkladıgında sitenin alt sayfalarına şifresiz ulaşılabilecektir...
Site genel ayarlarından varsayılan müşteri grubu olarak toptancı yani bayi olarak ayarla kullanıcı ayarlarından da yetkileri topntacı yani bayiye göre ayarla kullanıcıların üyüe olduklarında adminden toptancı grubuna taşı vebayilerine gerekli yetkleri ver bundan sonraki ürün düzenlenemelrini falan hep toptancıya göre ayarla bu sekilde dene bakalım olacakmı sonucu burada paylaşırsan seviniriz..

demokanist

OpenCart-TR
Web sitesi
melekpazari.com
işte o girş modülünü nası entegre edicem? bilsem yapicam. kısaca falan anlatırsanız yapmaya çalışırım.

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
evet google indexlemesinde osdem66 abimizin dediği gibi olur...

şu şekildede yapabilirsin. sitenizin panel girişinden ( admin girişi değil ) plesk direckadmin yada cpanelden yapabilirsiniz. o zaman büyük bir ihtimalle olur.

demokanist

OpenCart-TR
Web sitesi
melekpazari.com
anladım googleyi o şekilde çözicez. ama şu index.html ye şu login kısmını nası entegre edeceğiz onu hala anlayamadım :(

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
örnek olarak bir uygulama yaptım onu kendin istediğin gibi geliştirebilirsin.

PHP:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Giriş Paneli</title>
</head>

<body> 
      <form action="index.php?route=account/login" method="post" enctype="multipart/form-data" id="login">
              <div align="center">
                <table class="made-in_text" border="0" cellspacing="10" cellpadding="4" height="162" width="577" id="table1">
                  <tr>
                    <td height="30" width="189" align="left"><font face="Tahoma" size="2"><strong>E-mail Adresiniz:</strong></font></td>
                    <td align="left" width="472"><div align="center"><font face="Tahoma">
                    <input type="text" name="email" value="" />
                    </font></div></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td height="30" align="left"><font face="Tahoma" size="2"><strong>Şifreniz:</strong></font></td>
                    <input type="password" name="password" value="" />
                    </font></div></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td><font face="Tahoma">&nbsp;</font></td>
                    <td width="472"><font face="Tahoma">
                      <input style="BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid; BORDER-LEFT: #cccccc 1px solid; BACKGROUND-COLOR: #f6fdec; WIDTH: 470px; HEIGHT: 40px; COLOR: #333333; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; FONT-WEIGHT: bold; BORDER-RIGHT: #cccccc 1px solid" value="Siteye Giriş" type="submit" name="siparis" />
                      </font></td>
                  </tr>
                </table>
              </div>
      </form>
</body>
</html>

bunları kopyala notdefterine yapıştır ve index.html olarak kaydedip sitenin root dizinine at...

demokanist

OpenCart-TR
Web sitesi
melekpazari.com
evet hocam olmuş. şimdi senin yaptığına örnek olarak kayıt formunu yapmaya çalışıcam. bakalım becerebilecekmiyim.. eline sağlık bu arad

dostum denedim ama yapamadim :( yapmak istememdeki sebep giren kişi ordan sanki bayi formu dolduruyormuş gibi kayit yapması sitenin içeriğini görmeden. bi el atarsan bunada çok sevineceğim.

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
yeni üyelik mi açmasını istiyorsun kişinin ?

anladığım kadarı ile şunları istiyorsun;

Kullanıcı Adı
Şifre
Parolamı Unuttum
Yeni Üyelik

bunları mı istiyorsun?

BLaDe

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ondermedikal.com
demokanist' Alıntı:
evet bunlarda ve dediğin gibi yeni üyelik

Sanırım İstediğin şey Bu Şekilde Bir Şey;

PHP:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Giriş Paneli</title>
</head>

<body> 
      <form action="index.php?route=account/login" method="post" enctype="multipart/form-data" id="login">
              <div align="center">
                <table class="made-in_text" border="0" cellspacing="10" cellpadding="4" height="162" width="577" id="table1">
                  <tr>
                    <td height="30" width="189" align="left"><font face="Tahoma" size="2"><strong>E-mail Adresiniz:</strong></font></td>
                    <input type="text" name="email" value="" />
                    </font></div></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td height="30" align="left"><font face="Tahoma" size="2"><strong>Şifreniz:</strong></font></td>
                    <td align="left"><div align="center"><font face="Tahoma">
                      <input type="password" name="password" value="" />
                    </font></div></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td><font face="Tahoma">&nbsp;</font></td>
                    <td width="472"><font face="Tahoma">
                      <input style="BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid; BORDER-LEFT: #cccccc 1px solid; BACKGROUND-COLOR: #f6fdec; WIDTH: 470px; HEIGHT: 40px; COLOR: #333333; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; FONT-WEIGHT: bold; BORDER-RIGHT: #cccccc 1px solid" value="Siteye Giriş" type="submit" name="siparis" />
                      </font></td>
                  </tr>
                </table>
                <table width="577" border="0">
                  <tr>
                    <td width="283"><div align="center"><a href="index.php?route=account/forgotten">Parolanızı Mı Unuttunuz?</a></div></td>
                    <td width="284"><div align="center"><a href="index.php?route=account/register">Yeni Üyelik</a></div></td>
                  </tr>
                </table>
                <p>&nbsp;</p>
              </div>
      </form>
</body>
</html>

Dene Bakalım olmuş mu

demokanist

OpenCart-TR
Web sitesi
melekpazari.com
evet böyle ama tam dediğim gibi değil yani. sorun şu kayıt ol dedğinde site açılıyor aradığınız sayfa bulanamadı diyor. şifremi unuttum kısmı açılıyor.

benim demek istediğim giren kişi kayır ol dediğinde site görünmeden sadece register kısmı görünsün şifremi unuttum da da . yani ilk giren kişi üye olmadan site içeriğini göremesin.

smartcoder

OpenCart-TR
demokanist' Alıntı:
merhaba yapmak istediğim birşey var yardımcı olurmusunuz.

site açıldığında direk ürünler vs.. yani şuanda açıldığı gibi gelmesin. site ilk açıldığında kullanıcı girişi gelsin kullanıcı giriş yaptıktan sonra site içeriğini görebilsin böyle birşey yapabilirmiyiz?

hocam dediğiniz html kodlamayla olmaz da kolayca aşılabilir html kodlama vsvsvs...
sistemin yapısına index atmak gerekir hocam...

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Burada istediğinizi yapacak modülü bulabilirsiniz (ücretli 10$ olması lazım)
http://forum.opencart-tr.com/thread-1029.html