robots.txt

mkgilera

OpenCart-TR
Arkadaşlar İyi akşamlar!
Opencarttda yeniyim. Forumda arama yaptım işime yaracacak bişey bulamadım. Site haritamı 5 gün önce attım webmastertoolsa ancak hala beklemede yazıyor. Alttada !
HATA ''Site Haritanıza erişmeye çalışırken bir hatayla karşılaştık. Lütfen Site Haritanızın yönergelerimize uygun ve belirttiğiniz yerde erişilebilir olmasını sağlayın ve yeniden gönderin.''
yazıyor.

ben robots.txt hazırlamalımıyım. Ftpden baktım robot.txt göremedim. ne yapmalıyım. yartdımcı olabilecek varmı?
Teşekkürler.

mehmetgul1806

OpenCart-TR
Web sitesi
www.fatosicgiyim.com
Tekrar robot.txt oluştur. Anadizine at. Bi yerde mutlaka hata yapmışsındır. Googlede robot.txt nasıl oluşturulur gibi arama yap. detaylı anlatım var. Bende bir iki kez denemeden sonra sonuç almıştım.

mkgilera

OpenCart-TR
Teşekkür ederim. Deniyorum

yine devam ediyor sorun.
Ürün beslemelerinden Feed Veri Adresi - burada yazan uzantıyı gönderdim google webmaster tools site haritası ekleme yerine Doğrumu?

offffffffffffffffffff

mehmetgul1806

OpenCart-TR
Web sitesi
www.fatosicgiyim.com
Kardeş google aramayı iyi kullan. siten için xml yapman gerekiyor. bu xml yide yine googlede araştır senin yerine yapan siteler mevcut. sitemap yapmai sitem için xml oluşturma gibi arattır googlede. Ben öyle yaptım. xml Çıktısını oluşturdum ve sitemin rootuna yukledim. Sonra googleye bildirdim. dediğim gibi 1 iki denemeden sonra oldu. Şuan gayette güzel çalışıyor

http://sitemap.turkyorumcu.com/ burası işine yarayacaktır

EnverYigit

OpenCart-TR
Google Sitemap eklentisini aktif et sonra adres satırının sonuna şunu yaz görürsün xml ni
onu google webmastertool dan atacaksın

mkgilera

OpenCart-TR
Halloldu arkadaşlar teşekkür ederim. robot doğru yazmışım. Site haritasını yanlış eklemişim.