BLaDe
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.ondermedikal.com
benim size tavsiyem okları tamamen kaldırmanızdır arkadaşlar... kaldırma şeklini açıklamamıştım..
#nextBtn, #slider1next{
<? if($popular_position=="left") {?>
left:165px;
<? } else { ?>
left:885px;
<? } ?>
}
#nextBtn, #slider1next{
<? if($popular_position=="left") {?>
margin-left: 5px;
<? } else { ?>
margin-left: 132px;
<? } ?>
}
debreli' Alıntı:okların sabit olması için
catalog/view/theme/default/template/module/popular.tpl. aç
bul
Kod:#nextBtn, #slider1next{ <? if($popular_position=="left") {?> left:165px; <? } else { ?> left:885px; <? } ?> }
değiştir
Kod:#nextBtn, #slider1next{ <? if($popular_position=="left") {?> margin-left: 5px; <? } else { ?> margin-left: 132px; <? } ?> }
webkahriman' Alıntı:hocam oda problemdi sağolun halletim Allah razı olsun fakat fiyat mevzuunda ne yapabiliriz?
<?php if (!$product['special']) { ?>
<?php echo $product['price']; ?>
<?php } else { ?>
<span class="price-old"><?php echo $product['price']; ?></span> <span class="price-new"><?php echo $product['special']; ?></span>
<?php } ?>
<div class="price">
<?php if (!$product['special']) { ?>
<?php echo $product['price']; ?>
<?php } else { ?>
<s><?php echo $product['price']; ?></s> <b><?php echo $product['special']; ?></b>
<?php } ?>
Merhaba default kalsörü içineki populer.tpl dosyası içinden yapabilirsin orada css dosyalarında varpro_imaj' Alıntı:Merhaba;
Bu konu hakkında yapamadığım bir şey var yardımcı olursanız sevinirim.
Popular ürünler menüsünün içindeki resmin en boyunu ayarlayabiliyoruz fakat ben popular ürünler kutucuğunun tamamının büyütmek istiyorum bunu nasıl yaparım.
Örn populer ürünler tamamının eni X boyu Y olsun diyebilmek.
Saygılarımla
Teşekkürler.
osdem66' Alıntı:Merhaba default kalsörü içineki populer.tpl dosyası içinden yapabilirsin orada css dosyalarında varpro_imaj' Alıntı:Merhaba;
Bu konu hakkında yapamadığım bir şey var yardımcı olursanız sevinirim.
Popular ürünler menüsünün içindeki resmin en boyunu ayarlayabiliyoruz fakat ben popular ürünler kutucuğunun tamamının büyütmek istiyorum bunu nasıl yaparım.
Örn populer ürünler tamamının eni X boyu Y olsun diyebilmek.
Saygılarımla
Teşekkürler.
nuriahmet' Alıntı:ya hocam bu sağ ok çıkıyor ama sol ok çıkmıyor üstelik sağ ok sol okun çıkacağı yerde çıkıyor...