Paypal Ödemeleri Admin Panelinde Görünmüyor!

sekhil

OpenCart-TR
Merhaba,

Bu konuyla ilgili bir çok konu inceledim. ancak hosting'le alakalı olduğu söylenmiş..bende bundan önceki hostumda alıyordum paypaldan gelen siparişleri admin panelinde görebiliyordum yani..

şimdi ise natro"ya geçtim bu sorun oldu..admin panelinde paypal siparişleri görünmüyor ama mail adresime geliyor..

hangi özelliği engelliyor yani sistem gereksinimlerinden hangisi eksikse onu açabiliriz dediler.

lütfen yardım arkadaşlar ...

(konuyu yönlendirmeyelim veya kapatmayalım bu sorunun üstüne gidelim arkadaşlar lütfen)

ve hosting değiştirme gibi bir düşüncemde yok kesinlikle natroyla yıllardır çalışıyorum çok kaliteliler. bu yüzden hosting değiştirmeden çözmek istiyorum

sekhil

OpenCart-TR
söylediklerinizi "tek tek" filtreledim fakat yok..

TECHNOLOG' Alıntı:
yönetim panelinizden satış siparişler kısmından sipariş durumlarını filtrelemeyi deneyin. örneğin başarısız, hatalı vs gibi.

opencart türkçe destek yöneticilerinden rica ediyorum bana sunucumda hangi özelliğin olması gerektiğini söylesinler lütfen bu özelliğini düzgün kullanabilmem için..
lütfen.

muzorotti

OpenCart-TR
curl desteği paylaşımlı hosting paketlerinde yokmuş natronun ne demekse.

bu sıkıcı bir durum sonuç alırsan lütfen buradan paylaş bende muzdaribim natronun bu uygulamasından.

mehmet80

OpenCart-TR
Daha önceki konuda curl kapalıdır dedim ama siz açık dediniz. natro webhosting kullanmadım ama muzorotti dediğine göre natroda paylaşımlı hostinglerde curl yok diyor. sizde bu özelliğin açık olduğuna emin olun. Eğer kapalıysa paypal vb siteleri kullanamazsınız ya da sanal pos ile satış yapamazsınız. bu modun açık olduğu bir pakete geçin ya da firmanızı değiştirin.

Aynı konu için farklı bir konu daha açmak sorunuzu çözmez.

sekhil

OpenCart-TR
arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. muzorotti arkadaşım öncelikle http://c1206.hizliresim.com/y/6/7k7qj.png linkde de görüldüğü gibi info.php dosyamdanda baktım curl ile ilgili fakat açık..

mehmet80 arkadaşım curl aktif olmayan hostingler mazide kaldı artık arkadaşlar.

kısacası sorunum halen devam ediyor.. ve sistem yöneticilerinden bu konuyla ilgili net bir cevap rica ediyoruz lütfen..(tabii biliyorlarsa diyeceğim gerçi türkçe resmi sitesi diye biliyorum ben burayı)

benim istediğim sunucumu değiştirmden sorununun neyden kaynaklandığını çözmek... kolay yolu bende biliyorum..

lütfen yardım bilenlere sesleniyorum..

muzorotti

OpenCart-TR
natrodan gelen mesaj

---------------------------------------

Merhaba,

Paylasımlı hosting paketlerimizde Curl Destegi bulunmamaktadir.

İyi çalışmalar
Talih B.
Çizgi Telekomünikasyon
+90 212 2131213
--------------------------------------
kurumsal plan için gelen cevap bu sizde bir mail gönderin size ne yanıt verecekler bakalım.

sekhil' Alıntı:
arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. muzorotti arkadaşım öncelikle http://c1206.hizliresim.com/y/6/7k7qj.png linkde de görüldüğü gibi info.php dosyamdanda baktım curl ile ilgili fakat açık..

kısacası sorunum halen devam ediyor.. ve sistem yöneticilerinden bu konuyla ilgili net bir cevap rica ediyoruz lütfen..(tabii biliyorlarsa diyeceğim gerçi türkçe resmi sitesi diye biliyorum ben burayı)

benim istediğim sunucumu değiştirmden sorununun neyden kaynaklandığını çözmek... kolay yolu bende biliyorum..

sekhil

OpenCart-TR
Arkadaşım senin bu yazını aynen ilettim natroya curltesti falanda yaptılar herhangi bir sıkıntı yok sorunun çözülmesi içinde herhangi bir bileşen varsa güncelleyebiliriz diye de yardım ediyor adamlar ama nedir sıkıntı nerede sıkıntı var anlayamadım gitti

lütfen yardım..

muzorotti' Alıntı:
natrodan gelen mesaj

---------------------------------------

Merhaba,

Paylasımlı hosting paketlerimizde Curl Destegi bulunmamaktadir.

İyi çalışmalar
Talih B.
Çizgi Telekomünikasyon
+90 212 2131213
--------------------------------------
kurumsal plan için gelen cevap bu sizde bir mail gönderin size ne yanıt verecekler bakalım.

sekhil' Alıntı:

mehmet akif

OpenCart-TR
kardesim sakin ha sakin bi ust hostingede gecme domain al ama isim tescilden hosting alma ben bugun hala sorun yasiyorum 291 liraya aldim bak istersen e-ticaret hostingi 155 dolar aldigima alacagima pisman oldum mail bile gitmiyordu sitemde 1 haftada zorla actirdim simdide gelen odemelrime IPN bloke ediyor kaldirin dedim bana robot gibi cevaplar veriyorlar herzaman cevap su hostingde hicbir sorun yoktur. cvp yazdim ttm bende biliyorum sorun yok hosting calisiyor ben urun satiyorum odemelrim panelde gorunmuyor yani paypaldan gelen aninda odeme bildirimleri hasting bloke ediyor dedim ben urun satmak icin aldim satislarimi gormek icin acmaniz gerekiyor 2 haftadir mucadele veriyorum ama 291 lirayi aldilar 11 ayim daha var 1 ay kullandim adamlar simdi bana cevap bile yazmiyorlar hadi bakalim kime anlatacan derdini. madem odemeleri alamiyacam pekala paketin uzerine yazabilirsin odemeleri alamazsiniz diye 155 dolar yazmayi biliyorsun. paylasiyorumki kimse kanmasin bu insanlara. simdi mecburen baska hostinge tasimak zorundayim bir suru is