- Web sitesi
- www.opencart-tr.com
Mesajda yazılan dikkatli okuyunuz. Sadece dosyalar silmeyecek önce modüllerden kaldırmanız gerekiyor.
numerous' Alıntı:bu uygulamayı yükleyerek kurtuldum hata görüntüsünden. aynı problemı yaşayanlar için..
http://forum.opencart-tr.com/thread-839.html
suikast' Alıntı:tamam zaten modulu de kaldırmıştım. modul şuanda kur olarak ayarlı..
acil cevap gerekiyor arkadaşlar google eğer indexlerde bütün indexleri silecek. sandbox düşebilir.
ghost0001' Alıntı:kardeşim yüklemeyi yaptım fakat aşağıdaki gibi bir hata verdi iptal etmek istiyorum fakat beceremedim. ne yapmam gerekiyor.
fahrettink' Alıntı:Bende de aynı durum var. 1.4.9.3 kullanıyorum. Çözüm bulan arkadaş varsa haber bekliyoruz. Herkese yeni yılda sağlık ve mutluluklar dilerim...
Hata şu:
Notice: Undefined index: special in /home/spotsaat/public_html/admin/view/template/catalog/product_list.tpl on line 85 Notice: Undefined index: price in /home/spotsaat/public_html/admin/view/template/catalog/product_list.tpl on line 88
suikast' Alıntı:Denedim ama olmadı. Denemediğim yöntem görmedi. büyük ihtimalle databese ile ilgili bir durum var. Sildikten sonra tabloları onar dedim ama hala aynı..