Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer demek istediğiniz opencart ile entegre edilmiş bir forum sistemi ise böyle bir forum yok. Ama açık kaynak kodlu bir çok forum sistemi var. MyBB, Smf, phpBB vs vs
Kullandığınız host buna izin veriyorsa kullanabilirsiniz. Host özelliklerini firmanıza danışın.
Ayrı alan adı altında kurulucaksa hostunuz kaç alan adı barındırabiliyor. Alt alanda kurulacaksa kaç tane alt alan adı destekliyor. Veritabanı kaç tane eklenebiliyor(1 tane ise her sisteme kurulum yaparken ön-ek belirleyerek yapabilirsiniz) vs. vs.
Teşekkür ederim konuyu inceliyorum... Çok uzattım ama birşey daha soracağım kusura bakmayın,
cart yaptık, forum yaptık peki normal bir web sayfası için önerebileceğiniz aynı tarz açık kaynaklı bir taban var mı?
İçerik gireceğin bir site olacaksa wordpress önerebilirim. Dizi sitesinden, haber sitesine, tanıtım sitesinden, günlük sitesine(asıl amacı budur aslında) birçok alanda kullanıyor.