Opencart ürün ekleme

filcik

OpenCart-TR
Bot satıştan kaldırılmıştır.

byduman

OpenCart-TR
RE: Opencart 1.5 Toplu Ürün Ekleme %100 Etkili

Deneyen varmı arkadaşlar?

nokta

OpenCart-TR

arkadaş 300tl ye satıyormuş, yazmayı unutmuş.

filcik

OpenCart-TR

nokta 300 değil 200 tl.Yaptığı işe göre ücreti bence çok normal.Ayrı bir eleman tutsan bu iş için daha fazla gideri olur.Bu botla istediğin kategoride istediğin kadar sınırsız serverinin kapasitesine kadar ürün ekleyebilirsin sitene.Referanslarımız vardır.Ayrıca %100 yerli malı programdır.Yerli programcılar tarafından yazılmıştır.Türkiyede böle teknolojik gelişmelerde oluyor.

nokta

OpenCart-TR

filcik' Alıntı:
nokta 300 değil 200 tl.Yaptığı işe göre ücreti bence çok normal.Ayrı bir eleman tutsan bu iş için daha fazla gideri olur.Bu botla istediğin kategoride istediğin kadar sınırsız serverinin kapasitesine kadar ürün ekleyebilirsin sitene.Referanslarımız vardır.Ayrıca %100 yerli malı programdır.Yerli programcılar tarafından yazılmıştır.Türkiyede böle teknolojik gelişmelerde oluyor.

Ben yapılan işin ücretine bir şey demedim, deneyen var mı denmiş bende ücretli anlamında 300TL miş dedim.
Yapılan işin tabiki bir bedeli olacaktır ona hiç bir şey demem diyemem de zaten, sonuçda emek ve zaman harcanmış.

hipokondriyak

OpenCart-TR

msn e ekledım demo videoları ve çalışır oldugunu gormemız lazım fiyat uygun açıkcası

arkadaşın ciddi problemleri var öncelikli olarak 2 tane ekran görüntüsü gönderiyor ortada birşey yokken direkt olarak ödeme mıktarını soyluyor demo yapılıyor ondan sonra havale gecılıp urunu gonderdıgını soyluyor.
Karşısındakı kişinin kim olmadıgını bılmeden saçma sapan ticari ahlaka sahip olmadan konuşuyor.
ben çalışılamayacagınız dusunuyorum eğerki dolandırlma gibi bir durum söz konusu olursa seve seve dava dilekçe başvuru konusunda yardımcı olurum. teşekkürler

filcik

OpenCart-TR

hipokondriyak' Alıntı:
msn e ekledım demo videoları ve çalışır oldugunu gormemız lazım fiyat uygun açıkcası

arkadaşın ciddi problemleri var öncelikli olarak 2 tane ekran görüntüsü gönderiyor ortada birşey yokken direkt olarak ödeme mıktarını soyluyor demo yapılıyor ondan sonra havale gecılıp urunu gonderdıgını soyluyor.
Karşısındakı kişinin kim olmadıgını bılmeden saçma sapan ticari ahlaka sahip olmadan konuşuyor.
ben çalışılamayacagınız dusunuyorum eğerki dolandırlma gibi bir durum söz konusu olursa seve seve dava dilekçe başvuru konusunda yardımcı olurum. teşekkürler

İyide kardeşim senin amacın nedir ? İhtiyacın varsa eğer ben zaten sana gerekli yeterli açıklamayı yaptım.Daha sen neyin peşindesin kişisel olarak benle alıp veremediğinmi var nedir sorunun ne ? Meyve veren ağaç taşlanır mış.

hipokondriyak

OpenCart-TR

filcik' Alıntı:
hipokondriyak' Alıntı:

İyide kardeşim senin amacın nedir ? İhtiyacın varsa eğer ben zaten sana gerekli yeterli açıklamayı yaptım.Daha sen neyin peşindesin kişisel olarak benle alıp veremediğinmi var nedir sorunun ne ? Meyve veren ağaç taşlanır mış.

filcik uzatmanın anlamı yok senın muhatabın degılım kardes vs bılımum kelımelerı sarfetme.tekrar msn e eklıyorsun ozur dılıyorsun yanlıs anladım dıyorsun.
İş yapacaksan dalga geçmeyeceksın.
diger forumdada farklı kullanıcılar olarak uye olup banlanmıssın zaten .

filcik

OpenCart-TR

hipokondriyak' Alıntı:
filcik' Alıntı:
filcik uzatmanın anlamı yok senın muhatabın degılım kardes vs bılımum kelımelerı sarfetme.tekrar msn e eklıyorsun ozur dılıyorsun yanlıs anladım dıyorsun.
İş yapacaksan dalga geçmeyeceksın.
diger forumdada farklı kullanıcılar olarak uye olup banlanmıssın zaten .

İnsanları karalamak bu kadar kolay işte.Teşekkürler.Sizin gibi insanlar olmasaydı iyilerin değeri anlaşılmazdı.Sanki paranızı almışızda dolandırmışız.Ben size başka bişey sölemeyeceğim allaha havale ediyorum.Allah görüyor.Allah haklıyıda biliyor haksızıda.Siz kuyu kazmaya devam edin.Botuda yayından kaldırıyorum.Sizin gibi insanlarla uraşacaksak vala hiç başlamayalım.