Tüm sorulara "Hazıra konmayın, emeklemeden uçmak istemeyin, vay cahilsiniz, bilgisizsiniz, bunu istemeyin" gibi yanıtlar vermek nasıl bir forum anlayışıdır bilemedim. Opencart tema nasıl yapılır, baştan sona anlatabilir misiniz? sorusuna bu yanıtları veren kişiler de kendisini uzman olarak kabul etmiş anlaşılan. Arkadaşım, ona bakarsan wordpress tema için de html, css bilgisi gerekir ama, bu tarz sorulara gidin önce onu araştırın diyen yok wordpress uzmanlarından. Onlarca yerde anlatmışlar tema yapımını. Bana zor geliyor, karışık geliyor anlatamam de, kurtul. Bu burnu havalarda tavırlar da neyin nesi? Wordpressin, e-ticaret site alanında bile opencartı geçmeye başlamasına şaşmamalı. Adamakıllı iki-üç yanıt verilmiş 3 sayfada. Evet html, css bilgisi gerektirdiğini herkes biliyor. Senin anlatacağın, bu bilginin nasıl ve hangi kurallar, hangi standartlar çerçevesinde kullanılacağı. En azından bir şablon çizmeniz isteniyor. Kimse sizden oturup tema yapmanızı beklemiyor (gerçi wordpressçiler onu da yapıyor, adım adım temayı yaparak anlatıyor tema yapımını). Wordpresse göre biraz karmaşık gelebilir opencart tema yapımı, ben üşeniyordum. Ama sanırım sırf şu burnu havada yanıt verenler nedeniyle bir şablon hazırlama ve standartlarını listeleme işine girişeceğim.