RE: Ürün Detayındaki Tabları Kaldırma ya da Yeni Tab Ekleme
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Hepinize Sevgi ve Saygılarımı İletiyorum .
Hiçbir Müşterime Taylansoft Adı Altında Parayla Sistemi Satmadım.
Konuyu Daha Yeni Görüyorum ve Bir Açıklama Yazma Gereği Duydum .
taylansoft sitesini açtım çünki sistemi o site üzerinde geliştirmeye çalışıyorum.
ne yaptın dersen en önemlisi mobil ödeme , tasarım derseniz smrel temasının düzenlenmiş halidir . virüs konularında bilgisayar bilgileri net olan arkadaşlar virüs olup olmadıgı konusunda bilgi sahibi olurlar. geçenlerde bir döviz modülü eklemiştim . java update işlemi yapıyor döviz modülünü kaldırınca bu durumda ortadan kalktı yoğun oldugumdan arada bakıyorum zaten siteye genel olarak hoş bir tarz oldu
Sattıgım Yazılım Bellidir :
bknz
R10 ve Webmastersitesinde birkaç konum var ve bu konulardada müşterilerim var .
bu işi ticari anlamda yapmaya başladıgımda cok kişinin dolandırıldıgına şahit oldum
default sistemi 500 kuranların oldugu bir sanalda yaşıyoruz.
son derece teknik desteğimi veriyorum ek olarak opencart tr sitesindeki modüllerin ücretsiz oldugunu ve yeni temaları bulabileceklerini belirtiyorum.
karalamaya çalışan arkadaşların hatta yazılımcı oldugunu iddaa edip benden temayı satın alıp 55 tllik temayı satın alıp 600 tl satmaya kalkanları gördüm .
150 tl lik fiyat biçtiğim tasarımı almak yada almamak kişinin elinde özellikle yazılımcı oldugunu iddaa edenler bu fiyatı bulunmaz hint kumaşı gibi havada kapıyorlar ki bunlar benim müşterilerim .
yaptıgım işin herzaman arkasındayım . yazdıgınız cümleler ağır sözler. kişi yada kurum gözetmeksizin yazmışsınız eleştiriye açıgım eywallah .
ilk olarak opencart'a başladıgımda sağolsun sordugum her konuya içtenlikle cvp veren miraç beye teşekkürlerimi sunuyorum bu anlamda hepiniz değerlisiniz .
kimin neyi kaça sattıgının fiyatını yapmayalım almak yada almamak kişinin elinde.
Opencart Sitesindeki Partner Bölümünü İncelerseniz Hangi Sitelerin Ne Adı Altında Satış Yaptıgını ve Kaça Sattıklarının Lİstesini Çıkarabiliriz. lütfen
Afroma arkadaşım bu konuyu incelemeni istiyorum
özellikle matkap arkadaşımın cvpbını iyi oku : http://forum.opencart-tr.com/thread-2852-page-2.html
Afroma Arkadaşım webmaster sitesindeki konu bumu acaba
bknz. Afaroz edilme ile ilgili bir bölüm göremedim . ve pm geçmişinde beyaz temayı sitemde satmak istiyorum demiştin. ve benim sana dediğim sitenin öncelikle temalarını gizle açık var tpl dosyalarını yayınlamışsın demiştim hatırlarsan . şuanda siten bile kapalı .
bu konuda telefonla görüşmek isteyen arkadaşlar olursa iletişim bölümünden siteden numaramı alıp ulaşabilirler
Saygılarımla .
Rapoloji' Alıntı:
afroma' Alıntı:
taylansoft.com/avatar-dvd.html
Vallahi isterseniz forumdan atın bu sitenin sahibi kusura bakmayında xxxxxx önde gidenidir.Opencart ı alıp sahiplenebiliyorsa bi insan bu büyük bi ayıp.
sabitertan' Alıntı:
Rapoloji' Alıntı:
Vallahi isterseniz forumdan atın bu sitenin sahibi kusura bakmayında xxxxxxxx önde gidenidir.Opencart ı alıp sahiplenebiliyorsa bi insan bu büyük bi ayıp.
Şimdi opencartı direk satamaz bu doğru ancak kaynak kodda değişiklik yapar ortaya yeni bir eser koyarsa ki arkadaşın yaptığı da o, o zaman satabilir. Ancak şu var ki o sitenin sahibi aramızdaysa ki büyük ihtimalle burada bi yerlerde
, çıksın desinki "kardeşim ben opencartın sonuna kadar destekçisiyim her yaptığım satıştan %5-10 bağışlıyorum ki geliştirici arkadaşlara destek olsun".
Umarım buralardadır ve bu mesajı görür istediğimiz para bile değil saygı. Gelsin desinki "arkadaşım elinize sağlık çok güzel paylaşım ben de bunu satmakta olduğum sisteme eklemek istiyorum, bi sakıncası var mıdır?", biz de bilelim ki modüllerimiz nerelerde kullanılıyor, çıkıp burada yapılanları kendi orijinal çalışması gibi yansıtmasın. En azından bi yorum satırı kalsın opencart-tr ye dair
.
eka7a' Alıntı:
sabitertan' Alıntı:
Şimdi opencartı direk satamaz bu doğru ancak kaynak kodda değişiklik yapar ortaya yeni bir eser koyarsa ki arkadaşın yaptığı da o, o zaman satabilir.
Sistemin kaynak kodlarında kütüphanelerinde vs bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. Bir kaç modül eklenmiş ve görüntü değişik. Her tema yapan o zaman sistemi sahiplensin.
Kaynak kodda değişiklik yapılan yazılıma örnek vermek gerekirse
Oscommerce -> Tomatocart
Bu iki yazılımı karşılaştırdığınız da aralarında dağlar kadar fark var.
Neyse konuyu dağıtmayalım.
admira' Alıntı:
Bu link ten trojen yedim. taylansoft.com/avatar-dvd.html linkin sahibi hem opencart emekçilerine saygısız hemde kötü amaçlı yazılım barındırıyor. AVG bulamadı kaldırıp Kaspersky 2011 yükledim o buldu ve temizledi. Flash player yuklemesi gibi geldi update.exe diye dosya kurdu. Şüphelendim. Şüphemde haklı çıktım. Bilginize...
afroma' Alıntı:
Bende trojan çıkmadı. www.webmastersitesi.com da bu vatandaş satmaya çalışıyor ama herkes dalga geçip afaroz ediyor merak etmeyin