Opencart Hakında Önemlidir !

Esintimedya

OpenCart-TR
Arkadaşlar Tasarım Hakkında ve kodlar hakkında hiç bir bilgim yok , tibbicihazlar.net adında bir domain adresim vardı , bunu satış agırlıklı bir site yapalım dedim , bir firma hosting veriyor ve sadece istediğimiz birşeyi kuruyordu , ben joomle yada wordpresskurulmasını istemiştim ama sitede satış yapcam dediğim zaman müşteri temsilcisi opren cart size uygundur dedi ,
ama adamlar daha fazla yardımcı olmadılar , ürün ekliyom sayfada görünmüyor , bir çoksey yapıyorum hiç biri olmuyor .

Bu Open cart'ın Herseyi paralı herhalde , Bana Open cart hakkında Yardımcı olacak biri lütfen ulaşsın...

Bu arada site : www.tibbicihazlar.net

plustre

OpenCart-TR
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz.Dental satış yapan bir firmanın işini yapmıştım o yüzden dikkatimi çekti. Open-cart Paralı değildir. Ama özel modül yazdırmak isterseniz yazacak arkadaşlar ücret talep eder.

Esintimedya

OpenCart-TR
plustre' Alıntı:
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz.Dental satış yapan bir firmanın işini yapmıştım o yüzden dikkatimi çekti. Open-cart Paralı değildir. Ama özel modül yazdırmak isterseniz yazacak arkadaşlar ücret talep eder.

Hocam Hastabaşı monitör , ekg cihazları ve koblaları Kısacası sağlık söktöründeyim medikal gibi düşün ,
Ama Bu Open cartı hiç bilmiyorum , ürün ekliyorum eklediğim ürünler çıkmıyor
Anasayfa düzeni , sol blogta kategoriler olsun , Bunları , Özel bir tema felan istemiyorum