Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu yaklaşık 15 günlük bir tema dolayısı ile 1.4.9.1 sürümü ile uyumludur.Fakat siz bu temayı kurmadan önce default temada değişiklikler yaptıysanız tema düzgün görüntülenmeyebilir.
Furniture 1.4.9.3 temasında ürün penceresini açıp sepete ekle dediğinde çalışan animasyon alışveriş sepetine gitmiyor ekrandan çıkıp gidiyor gibi görünüyor. Bunu nasıl düzeltirim. site adresi : www.kuatkoshop.com burdan inceleyebilirsiniz. Lütfen çok acil yardım bekliyorum. Teşekkürler.
furniture template çok güzel bi tema gerçekten teşekkürler,
ben dosya düzenlemede usta arkadaşlara bişey sormak istiyorum bu "kategori" ve "bilgi" listesi linkleri "yeşil" renk oluyot tıklayınca onu nereden editleyebiliriz?
teşekkürler
ben 1.4.9.3 kullanıyorum bu temayı hosta attımama tema gözükmüyor yani sedece yazılar var onlarda allak bullak olmus hepsi birbirine girmiş nasıl düzeltirim bu temayı 1.4.9.3 te nasıl kullanırım yardımcı olursanızsevinirim.
saygılarımla
Kategoriler sayfasında bu hatayı veriyor. Yardım rica ediyorum arkadaşlar.
1.4.9.3 sürümüm.
Notice: Undefined variable: thumb in /home/altinmas/public_html/catalog/view/theme/furniture/template/product/category.tpl on line 13
herhangi bir metin editörü ile düzenleyebilirsin, dw, ya da frontpage, temayı düzenlemek için gerekli dosyaları editlemen lazım her bölüm ayrı bir tpl dosya ile düzenleniyor ve en önemli kısım ise css dosyası, css bilmen lazım, yada yapboz yaparak biraz saçbaş yolman gerek takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Merhabalar bu temayı yükledim birazda değiştirdim fakat bazı yerlerde sorunlar var kimi kendimden kimide türkçeleştirmeden kaynaklanan kırmızı ile yuvarlak içine aldığım yerlerde , bunları nasıl düzeltebilirim ?