Opencart Farkları

FiRaRi

OpenCart-TR
Web sitesi
www.firmajans.com.tr
Merhaba arkadaşlar,

Opencart alt yapısına yeni başlayan biri olarak bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Siteme e-ticaret alt yapısı kurmak için opencart-tr.com ana sayfasına giriş yaptığımda karşıma 2 farklı sürümde opencart çıkıyor.

Opencart v2.0.1.1

Opencart 1.5.6

Bu iki opencart dosyalarının birbirinden farkı nedir acaba ? v2.0 olanını indirim siteme kurduğumda default temada sistem çalıştı. Ancak sitem için tema arayışına girdiğimde 1.4.x , 1.5.x gibi destekleyici sürüm bilgileri veriliyor. Fakat benim kullandığım temanın tam olarak hangi sürüm olduğunu bilmiyorum.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

By_Surmeneli

OpenCart-TR
Web sitesi
www.kodcenneti.com
kurulum yapacaksanız 2.0.0.2 yi tercih ediniz. gel gelelim farklarına

Opencart 2.x üstünlüğü

1. Kodları optimizelidir. Daha hızlı açılır.

2. Responsive temadır. google daha çok sever .

3. Seo alt yapısına daha uygn kodlanmıştır.

4. Admin sayfası daha detaylıdır.

Shuqru

OpenCart-TR
Merhabalar;
Bende arkadaşı gibi opencart kullanmaya yeni başladım. temadan çok eklentilerde de eski sürümler çıkıyor karşımıza..yeni konu açana kadar buradan yazayım dedim.. aradığım bazı eklentiler var yardımcı olursanız sevinirim..

1- canlı destek eklentisi

2- Ürün detay sayfasında resmin üstüne gelince büyüteç ile resim büyüsün istiyoruz

3- ana sayfadaki ürün resimlerine; yeni ürün, indirimli ürün gibi çapraz kuşak eklensin.

By_Surmeneli

OpenCart-TR
Web sitesi
www.kodcenneti.com
Shuqru' Alıntı:
Merhabalar;
Bende arkadaşı gibi opencart kullanmaya yeni başladım. temadan çok eklentilerde de eski sürümler çıkıyor karşımıza..yeni konu açana kadar buradan yazayım dedim.. aradığım bazı eklentiler var yardımcı olursanız sevinirim..

1- canlı destek eklentisi

2- Ürün detay sayfasında resmin üstüne gelince büyüteç ile resim büyüsün istiyoruz

3- ana sayfadaki ürün resimlerine; yeni ürün, indirimli ürün gibi çapraz kuşak eklensin.

imzamdaki dersler sitemi bi inceleyiniz.