Opencart da siparişi kolaylaştırma ?

marcareklam

OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar ,
Opencart kurulu bir siteme 1 haftadan beri dünya kadar reklam parası harcadım .

Reklamım arama motoru reklamı ve gelen zirateçiler istediği ürünün kendisini buluyor sitemde .

Fakat opencartın 1,5,X,X sürümlerindeki sipariş verme kısımları gerek sepete eklemek gerek kargo - ödeme metodlarında gerçketen sıradan bir internet kullanıcısı için çok zor . Ve bu durumdan dünya kadar telefon aldım .
'' Sipariş vermekte zorlanıyoruz ''

Siparişler tahminimdekinden çok daha düşük baya zarar yaptım. 1,4 versiyonunda çok iyi siparişler alıyordum .

Sitemi bir başka hiç bilmeyen birisi gibi gezindiğimde tek bulduğum hatada bu .

Acaba opencarta sepete ekleme kısmı ajax olsa ( belki modül vardır bakmadım ) Misafir ve kullanıcı siparişi seçildikten sonra şöyle kolay bir sayfa olsa ;

Adı Soyadı :
Adres :
Kargo Metodu : Seçenekler
Ödeme Metodu : Seçenekler

Siparişi tamamla deseler sanırım herşey daha kolay olucak .

Böyle bir uygulamayı ücretsiz yapabilen varsa birçok kişinin duasını alıcaktır buna eminim .

Yada ücretli yapılmak istense ne kadara mal olur böyle şeyler ...

marcareklam

OpenCart-TR
Signon benim söylediğimde Opencartın sipariş verme kısmıyla ilgili sıkıntımdan bahsediyorum . Sen bana ülkemizin ticaret kanununa göre olacak e-ticaret sitesinden bahsediyorsun :)

Opencartı yapan kişilerin yabancı olduğunu illaki de bizim kanunumuza göre yapıp yapmacağı bende bu konuyu bilmememden dolayı senin demenle oturup ağlamam durumu senin mantığına sığıyor mu :) ?? Senin demek istediğine benimde kafam karıştı gerçekten . Reklam vermeden önce bu konuyu oku yoksa oturup ağlarsın :S

Benim demek istediğim opencartın sipariş kısmının kolaylaştırılması ve tabikide kurallara uygun olarak olucaktır .