marcareklam
OpenCart-TR
Merhaba arkadaşlar ,
Opencart kurulu bir siteme 1 haftadan beri dünya kadar reklam parası harcadım .
Reklamım arama motoru reklamı ve gelen zirateçiler istediği ürünün kendisini buluyor sitemde .
Fakat opencartın 1,5,X,X sürümlerindeki sipariş verme kısımları gerek sepete eklemek gerek kargo - ödeme metodlarında gerçketen sıradan bir internet kullanıcısı için çok zor . Ve bu durumdan dünya kadar telefon aldım .
'' Sipariş vermekte zorlanıyoruz ''
Siparişler tahminimdekinden çok daha düşük baya zarar yaptım. 1,4 versiyonunda çok iyi siparişler alıyordum .
Sitemi bir başka hiç bilmeyen birisi gibi gezindiğimde tek bulduğum hatada bu .
Acaba opencarta sepete ekleme kısmı ajax olsa ( belki modül vardır bakmadım ) Misafir ve kullanıcı siparişi seçildikten sonra şöyle kolay bir sayfa olsa ;
Adı Soyadı :
Adres :
Kargo Metodu : Seçenekler
Ödeme Metodu : Seçenekler
Siparişi tamamla deseler sanırım herşey daha kolay olucak .
Böyle bir uygulamayı ücretsiz yapabilen varsa birçok kişinin duasını alıcaktır buna eminim .
Yada ücretli yapılmak istense ne kadara mal olur böyle şeyler ...
Opencart kurulu bir siteme 1 haftadan beri dünya kadar reklam parası harcadım .
Reklamım arama motoru reklamı ve gelen zirateçiler istediği ürünün kendisini buluyor sitemde .
Fakat opencartın 1,5,X,X sürümlerindeki sipariş verme kısımları gerek sepete eklemek gerek kargo - ödeme metodlarında gerçketen sıradan bir internet kullanıcısı için çok zor . Ve bu durumdan dünya kadar telefon aldım .
'' Sipariş vermekte zorlanıyoruz ''
Siparişler tahminimdekinden çok daha düşük baya zarar yaptım. 1,4 versiyonunda çok iyi siparişler alıyordum .
Sitemi bir başka hiç bilmeyen birisi gibi gezindiğimde tek bulduğum hatada bu .
Acaba opencarta sepete ekleme kısmı ajax olsa ( belki modül vardır bakmadım ) Misafir ve kullanıcı siparişi seçildikten sonra şöyle kolay bir sayfa olsa ;
Adı Soyadı :
Adres :
Kargo Metodu : Seçenekler
Ödeme Metodu : Seçenekler
Siparişi tamamla deseler sanırım herşey daha kolay olucak .
Böyle bir uygulamayı ücretsiz yapabilen varsa birçok kişinin duasını alıcaktır buna eminim .
Yada ücretli yapılmak istense ne kadara mal olur böyle şeyler ...