tolga35' Alıntı:deniz bank
fakat benım sitemdede tam olarak faal değil sanal pos
nuriahmet' Alıntı:bu 1.5.1.3.1 sürümünde hatasız çalışyomu kafayı yiyecem eka7 tolga35 sizlerden yardım bekliyorum lütfen...
semael' Alıntı:Merhaba;
WebPos Pro v2 kurdum ama vakifbank entegrasyonu hakkında yardıma ihtiyacım var. Sunucu, üye işyeri no, pos no, güvenlik kodu elimde fakat bunları nereye yazıcağımı bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi Günler
oyuncakhobi' Alıntı:arkadaşlar sistemi kurdum fakat kart bilgisini giriyorum gönderiyorum fakat tekrar "guest_step_2" ye geliyor .
firstmoon' Alıntı:Merhaba 1.5.1.3.1 için webpos v2 yi stabil çalıştırabildiniz mi? Ben kurdum ödeme sırasında banka seçimi yapınca sapıtıyor ve kartı bilgisi girilecek olan alanlardan bir tane daha üretiyor 2 tane siparişinizi onaylayın butonu oluyor. Localde olduğu ve gerçek sanal posum olmadığı için midir yoksa hatamı var anlayamadım! Yakında sanal pos alacağız boşuna uğraşmayayım diye öğrenmek istiyorum.
1.5.1.3 kullanan kimse yok mu?
hipokondriyak' Alıntı:bankadan henuz bılgılerı almadım. test modunu kullanmam ıcın bankaların verdıgı genel apiler varmıdır ?
modulu bankadan pos bılgılerını almadan test edemıyormuyum ?
mfg41' Alıntı:Arkadaşlar merhaba.. opencart 1.5xx kullanmaktayım.. webpos v2 kurdum. ziraat oos kullandığımız bir siteye kurulum yaptım orada sorun yok çalışıyor. fakat bir diğer sitemize finansbank kurmam gerek. kurulumu aynı şekilde yaptım kredi kartı bilgilerini girdiğimiz ekranda herhangi bir banka seçimini yaptığımda kredi kartı bilgilerinin girildiği alanın hemen altına aynı alan tekrar açılıyor.. iki adet aynı alan alt alta geliyor. ekte görüldüğü üzere böyle bir durumla karşılaşan, çözümü ve ya sıkıntının kaynağını bilen var mı??
Ayarlar şu şekilde:
Durum: Açık
Genel Bölge: Hepsini kapsa
Kullanılan API ler: OTHER, FINBN
3D Secure'li API'ler:
(OTHER)Diğer Banka API'si: FINBN
API'si taksit özellikleri: FINBN = 3:2.5, 6:5.0, 8:7.5, 12:10.0
Vade Farkı Vergilendirme Tipi: Ürün Vergi oranı
Çevrilecek para birimi kodu: Türk Lirası
Numpad: Açık
Model Tanımları: FINBN:3d_pay
Debug mod: Açık
Sipariş toplamlarında taksit seçeneğide Açık'tır
mfg41' Alıntı:peki bu halde iken herhangibir banka yerine finansbankı seçersem ikinci alan açılmıyor. bu durumda taksit seçeneklerinin gelmesi gerekmiyor mu???
mfg41' Alıntı:Arkadaşlar merhaba.. opencart 1.5xx kullanmaktayım.. webpos v2 kurdum. ziraat oos kullandığımız bir siteye kurulum yaptım orada sorun yok çalışıyor. fakat bir diğer sitemize finansbank kurmam gerek. kurulumu aynı şekilde yaptım kredi kartı bilgilerini girdiğimiz ekranda herhangi bir banka seçimini yaptığımda kredi kartı bilgilerinin girildiği alanın hemen altına aynı alan tekrar açılıyor.. iki adet aynı alan alt alta geliyor. ekte görüldüğü üzere böyle bir durumla karşılaşan, çözümü ve ya sıkıntının kaynağını bilen var mı??
Ayarlar şu şekilde:
Durum: Açık
Genel Bölge: Hepsini kapsa
Kullanılan API ler: OTHER, FINBN
3D Secure'li API'ler:
(OTHER)Diğer Banka API'si: FINBN
API'si taksit özellikleri: FINBN = 3:2.5, 6:5.0, 8:7.5, 12:10.0
Vade Farkı Vergilendirme Tipi: Ürün Vergi oranı
Çevrilecek para birimi kodu: Türk Lirası
Numpad: Açık
Model Tanımları: FINBN:3d_pay
Debug mod: Açık