Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
/home/webvagon/public_html/catalog/view/theme/turkish-gray/template/common/header.tpl on line 62 /home/webvagon/public_html/catalog/view/theme/turkish-gray/template/common/header.tpl on line 73
/home/webvagon/public_html/catalog/view/theme/turkish-gray/template/common/header.tpl on line 104
ilk mesajını okuduktan sonra temayı indirdim, fakat adam daha kendi upload etiği dosyanın içini bilmiyor direk ana klasore atın yazmış sırf konu olsunda nasıl olursa olsun diye paylaşım yapıyor sanırım. 1.5x yazmıssın ama 1.5.3 de çalışmıyor tema.
0 item(s) - $0.00
Your shopping cart is empty!
">Notice: Undefined variable: text_cart in C:\wamp\www\afra\catalog\view\theme\turkish-gray\template\common\header.tpl on line 53
Checkout
Notice: Undefined variable: languages in C:\wamp\www\afra\catalog\view\theme\turkish-gray\template\common\header.tpl on line 62 Notice: Undefined variable: currencies in C:\wamp\www\afra\catalog\view\theme\turkish-gray\template\common\header.tpl on line 73
SİTENİN şekli şemali değişti benim tek çalışan temam default nedense hala anlıyamadım o kadar free tema yükledim ama hepsinde sorun alıyorum anlam veremedim hala
@draw19 hocam aynı sorun bendede var bugün opencard kurdum saatlerce uğraşıyorum default temadan başka temayı yükleyemedim aynı sorunlar bendede çıkıyor
Resimdeki gibi çıkıyor sürekli : http://img94.imageshack.us/img94/1615/fb6ee519581d40caa90c96b.png
Hocam herşey çok güzel ve başarılı ama bende default temada paypal çalışmıyor. Admin Panelinden kuruluyor ama frontpagete saece ÜCRETSİZ ÖDEME gözüküyor.
Bu arada, OPENCART'ta daha çok yeniyim, yaklaşık 2 saat oldu
Notice: Undefined variable: filter_name in C:\xampp\htdocs\o\catalog\view\theme\turkish-gray_v3\template\common\header.tpl on line 70 Hatasi Aliyorum
Sunu Denedim olmadi
Hata aldığınız dosyada
1.5.5.1 DE ÇALIŞMADI NEDENİ NE OLABİLİR SAYFA DAĞILDI
BİDE RESİMLER HİCBİRİNİ GÖSTERMEDİ EKRANDAN TASTI YAZILAR USTUSTE BİNDİ
hocam 1.5.5.1 sürümünü tema destekliyormu bende sorun oldu
Tema en son sürümü desteklemiyor gördüğüm kadarıyla,
sakın tema bendeki sürümü destekliyor sona çalışmayacak diye opencart dosyalarını güncelleme yapmama yolunu seçmeyin. Gerekirse başka tema kullanın ama kodlarınız her zaman güncel olsun ki güvenlik sıkıntısı çekmeyin.