osdem66
OpenCart-TR
Mehaba.. tema 1.5.0 x sürümlerini desteklemekteidr söz konusu hata 1.5.3.1. sürümleri kullananlar default temanın içindeki aynı dsyayı turkish-gray içine atabilirler..
osdem66' Alıntı:Mehaba.. tema 1.5.0 x sürümlerini desteklemekteidr söz konusu hata 1.5.3.1. sürümleri kullananlar default temanın içindeki aynı dsyayı turkish-gray içine atabilirler..
webstar' Alıntı:Ortaklık sisteminde kod oluşturmuyor daha doğrusu takip linkini oluşturmuyor.Defoult temaya alınca sorun kalmıyor yardımcı olurmusunuz.Son sürümünü kullanıyorum
Bunu denemiştim zaten hocam fkat sonuç aynıosdem66' Alıntı:webstar' Alıntı:Ortaklık sisteminde kod oluşturmuyor daha doğrusu takip linkini oluşturmuyor.Defoult temaya alınca sorun kalmıyor yardımcı olurmusunuz.Son sürümünü kullanıyorum
Merhaba..
tema 1.5.0 versiyon için düzenlenmiştir.. 1.5.1.x de sorun cıkabilir bu durumda 1.5.1.3.1 versiyonun default temasını acın template kalsörü içerisinde ki product,common ve module klasörleri haric digerlrerini kopyalayıp turkish-gray temanının içindeki template klasörü içine yapıştırın ve üstüne yazdırın sornununuz düzelecektir.. selametle..
cyberwolf' Alıntı:sevgili osdem66,
resimdende görebileceğiniz gibi ürünlerin resimleri küçük gözükmekte, istediğim değişikliği sağ en alltaki (son) karede çizerek belirttim yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkür ederim.
dipnot:ürün eklerlen seçip koyduğum resimler en az 500px büyüklüğündeydi.
cyberwolf' Alıntı:Gerçekten aklıma o kısım hiç gelmedi belkide yorgunluktan...
Sizden ricam sizin bilginize ihtiyaç duyan insanları dalgaya alarak cevap vermemeniz. Bu sizin saygınlığınızı yükseltir emin olun.
yinede ilgi ve alakanızdan ötürü teşekkürler.