Opencart 1.5.3 icin ücretli Sanal Pos ve SEO Entegre edebilecek Arkadaş Ariyorum...

akbrothers

OpenCart-TR
Merhaba arkadaslar....

profesyonel siteye zarar vermicek yani yaptigini bilen ve webpos un V2 versiyonunu ve SEO sistemini kurabilecek (linklerin cok temiz olmasini istiyorum.) opencart 1.5.3 e entegre edecek arkadas ariyorum.

calisacagim arkadasa simdiden ileriki dönemlerde de calisabilecegimizi de belirtmek isterim.

bana özel mesaj atabilirsiniz....

simdiden tesekkür ederim.

akbrothers

OpenCart-TR
Opencart 1.5.3 icin ücretli Sanal Pos ve SEO Entegre edebilecek Arkadaş Ariyorum...
Merhaba arkadaslar....

profesyonel siteye zarar vermicek yani yaptigini bilen ve webpos un V2 versiyonunu ve SEO sistemini kurabilecek (linklerin cok temiz olmasini istiyorum.) opencart 1.5.3 e entegre edecek arkadas ariyorum.

calisacagim arkadasa simdiden ileriki dönemlerde de calisabilecegimizi de belirtmek isterim.

bana özel mesaj atabilirsiniz....

simdiden tesekkür ederim.

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba, siz zaten bu konuyla ilgi bir kaç gün önce bir konu acmısınız neden bir tane daha acma geregi duydunuz yapabilen yada yapmak isteyen olsa o konu da cevab verirdi değilmi, size zeten o var iken 2 . konu acmak sizin sornunuzu çözüyormu.. bu konuyu eski konunuzla birleştiriyorum.. lütfen yeni konu acarken daha dikkatli olaılım..